Σε πρόσφατη συνέντευξη η Αθηνά Οικονομάκου στο περιοδικό «TV KOYS KOUS» μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων, φυσικά και για τον σύζυγό της και τον γιο της. 

Τι αποκάλυψε στη συνέντευξη η Αθηνά Οικονομάκου; Οι fans της την ακολουθούν, οι περισσότεροι ασχολούνται μαζί της, με τη ζωή της, τη δουλειά της αλλά και την οικογένειά της.

Πώς καταφέρνει να διατηρεί την εικόνα της αλλά και τις πιο προσωπικές της στιγμές;

«Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δεν είναι πάντα αυτή που θέλω. Προσπαθώ ωστόσο πολύ, δεν εξαρτάται πάντα από σένα η εικόνα που θα βγει, εξαρτάται και από τους ανθρώπους του Τύπου. Δεν είναι εύκολο να κρατήσεις ισορροπίες και αυτό που λένε «όποιος θέλει να κρυφτεί, κρύβεται» δεν ισχύει πάντα. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ανθρώπων που δεν είναι εύκολο να κρυφτούν», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά προσθέτοντας πως «μπορεί μέσα από κάποιο story άγνωστου ανθρώπου, με μία φωτογραφία που θα σε βγάλει ο κάθε άγνωστος και θα τη δώσει σε περιοδικό, να φαίνεσαι να τρως με το παιδί σου. Είναι τόσο εύκολο πια να διοχετευτούν πληροφορίες για σένα, που είναι τρομερό».

Αναφορικά με τα στημένα παπαρατσικά, η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε πως ποτέ δεν έχει στήσει θέμα σε περιοδικό.

 Δεν λέω ότι αν δεν έβρισκα δουλειά και μου έλεγε κάποιος ότι αν στήσω ένα θέμα θα με ξαναθυμηθεί ο κόσμος και θα βρω δουλειά, δεν θα το έκανα. Ομως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν το προκαλούν και συμβαίνει. Κι επειδή έχω δύο επιχειρήσεις που τις τρέχω μέσω Instagram και προβάλλομαι αρκετά από εκεί, προσπαθώ να κρατώ κομμάτια για μένα και νομίζω ότι το έχω καταφέρει

Και ο Φίλιππος Μιχόπουλος πώς τα πηγαίνει με όλη αυτήν την προβολή; Αδιαφορεί!

«Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που λέει ότι δεν θέλει να βλέπει το πρόσωπό του στα περιοδικά και το εννοεί. Τον θαυμάζω τρομερά που αυτό που λέει το κάνει στάση ζωής, είναι δύσκολο ένας άντρας που έχει μία γυναίκα γνωστή να μη θέλει ούτε στο τόσο να το χρησιμοποιεί», αναφέρει η ηθοποιός, επιχειρηματίας, Instagrammer, λέγοντας μάλιστα πως ο Φίλιππος δεν θέλει να ανεβάζει ούτε story από τα ξενοδοχεία του, δεν θέλει να πιστέψει κάποιος ότι χρησιμοποιεί τη δουλειά της για να κάνει κάτι. «Αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ, βάζω κι εγώ όρια και προσπαθώ η οικογενειακή μας ζωή να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», λέει χαρακτηριστικά.

Όταν την ρώτησαν αν έχει επικοινωνήσει στα περιοδικά ότι δεν θέλει να φαίνεται το πρόσωπο του παιδιού της, απάντησε θετικά.

Ναι, φυσικά, έχουμε στείλει επιστολή από δικηγόρο που αποσαφηνίζουμε ότι δεν θέλουμε να φαίνεται ούτε με pixel. Εύχομαι από εδώ και πέρα να μη με ξαναδεί κάποιος δημόσια σε περιοδικά με τον γιο μου

Διαβάστε επίσης:

Η φάρσα στην Αθηνά Οικονομάκου που την κατατρόμαξε! (Video)