Αλαλούμ με τον πατέρα της Meghan Markle, αν θα παρευρεθεί ή όχι στον γάμο της κόρης του κι αν δεν παρευρεθεί ποιος τελικά είναι ο λόγος και ποιος θα συνοδεύσει την νύφη. Η επίσημη ανακοίνωση της Meghan Markle για τον πατέρα της.

Μετά τις φήμες και τις πληροφορίες για τον πατέρα της νύφης και πεθερό του πρίγκιπα Harry, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Meghan Markle για τον πατέρα της στην οποία εκφράζει τη θλίψη της που δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί στον γάμο το Σάββατο και βάζοντας τέλος στις φήμες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από την ίδια, την οποία δημοσίευσε το Kensington Palace στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πατέρας της θα απουσιάζει λόγω θεμάτων υγείας.

«Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα παραβρεθεί στο γάμο μου. Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να του δοθεί ο χώρος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους προσέφεραν γενναιόδωρα μηνύματα υποστήριξης. Να ξέρετε πως ο Harry κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας την ημέρα του γάμου μας το Σάββατο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως δήλωσε φίλος της Meghan Markle στη Mail, η ίδια βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της, ζητά κατανόηση και τονίζει ότι ο 73χρονος γονιός της βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

«Προφανώς ήθελε τον πατέρα της στο γάμο. Και το γεγονός ότι θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας της δεν θα είναι στο γάμο δεν είναι και ότι καλύτερο. Η Meghan και ο Harry παρακαλούν τους ανθρώπους να δώσουν μια ευκαιρία στον πατέρα της. Το έλεγαν εδώ και εβδομάδες καθώς προσπαθούσαν να τον στηρίξουν» δηλώνει χαρακτηριστικά φίλος της Meghan.

Εκείνος ξεκάθαρα βρίσκεται υπό πίεση. Η ανησυχία του είναι γνήσια και αληθινή. Είναι ένας περήφανος άνθρωπος που θέλει να είναι πατέρας και όχι να τον φροντίζουν, αλλά αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο. Όλοι μας πρέπει να σκεφτούμε τι κάνουμε με τη στάση μας στα παιδιά αλλά και σε εκείνον. Είναι μια ανησυχητική, τρομακτική κατάσταση. Το ζευγάρι κάνει ότι μπορεί για να τον βοηθήσει

Να σημειωθεί πως ο πατέρας της Meghan Markle ανακοίνωσε ότι δεν θα παραβρεθεί στο βασιλικό γάμο καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή και υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο Μεξικό κι έτσι είναι αδύνατο να μεταβεί στην Αγγλία. 

Πάντως η αδερφή της Meghan Markle, με την οποία η ίδια δεν μιλάει, δήλωσε πως ο πατέρας τους είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην προσπάθειά του να αποφύγει τους παπαράτσι.

Να σημειώσουμε πως απ’ τη μεριά του, ο ετεροθαλής αδερφός της Meghan Markle, με επιστολή του, λέει στον Πρίγκιπα Harry πως ποτέ δεν είναι αργά για ν’ ακυρώσει τον γάμο υποστηρίζοντας πως η 36χρονη αδερφή του είναι μια «ρηχή και μπερδεμένη γυναίκα που θα γελοιοποιήσει τον ίδιο και την κληρονομιά της βασιλικής οικογένειας»!

Όλα του γάμου δύσκολα…

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το εντυπωσιακό νυφικό της Meghan Markle!