Μπορεί μέχρι πρότινος όλοι να ήταν διχασμένοι για το ποιος τελικά θα συνοδεύει την Meghan Markle στον γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry, όμως, η νέα ανακοίνωση απ’ τα Ανάκτορα του Kensington δίνει τέλος στις φήμες και δίνει διευκρινίσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση για τον γάμο Harry- Markle ξεκαθαρίζει πως η Meghan Markle θα έχει στο πλάι της και τους δύο της γονείς ενώ το διαζευγμένο ζευγάρι θα γνωρίσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ λίγες μέρες πριν την ημέρα του γάμου.

Πολλά είχαν ακουστεί για την παρουσία των γονιών της Markle σ’ αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής της ενώ η επιστολή του ετεροθαλή αδερφού της προς τον Πρίγκιπα Harry, στην οποία του έγραφε να μην την παντρευτεί γιατί θα τον γελοιοποιήσει, είχε δυναμιτίσει την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα γύρω απ’ το τι θα γίνει τελικά.

Τελικά, όμως, το Παλάτι τόνισε στην ανακοίνωση για τον γάμο Harry- Markle ότι οι γονείς της θα ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο απ’ τις ΗΠΑ την εβδομάδα πριν από την τελετή στις 19 Μαϊου.

Το διαζευγμένο ζευγάρι αναμένεται να γνωρίσει όλα τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανάμεσα στους οποίους είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Πρίγκιπας Φίλιππος, ο Πρίγκιπας Κάρολος, η Δούκισσα της Κορνουάλης και το ζεύγος William- Kate Middleton.

Το Παλάτι ενημέρωσε πως ο Harry δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον πατέρα της μέλλουσας συζύγου του, όμως, η γνωριμία τους θα γίνει λίγο πριν τη μεγάλη μέρα.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμα πως ο 96χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, μπορεί να μην καταφέρει να δώσει το παρών στον γάμο διότι εξακολουθεί να ανακάμπτει από την επέμβαση στο ισχίο του, όμως, εκφράζονται ελπίδες ότι τελικά θα τα καταφέρει.

Ποιος θα συνοδεύσει την Meghan στον γάμο;

Όπως αναφέρουν τα Ανάκτορα του Kensington, η μητέρα της Markle θα τη συνοδεύσει με το αυτοκίνητο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ενώ ο πατέρας της θα την συνοδεύσει στην εκκλησία.

Όπως προστάζει η παράδοση, Markle και Harry θα περάσουν χωριστά τη νύχτα πριν τον γάμο τους και δεν θα υπάρξουν παράνυμφες, αλλά όλα τα παρανυφάκια, ανάμεσα στους οποίους θα είναι ο μικρός Πρίγκιπας George και η Πριγκίπισσα Charlotte, θα είναι παιδιά.

Λίγες μέρες πριν τον βασιλικό γάμο, ο Έλληνας σεφ που βρίσκεται στην ομάδα που επιμελείται το μενού, άνοιξε τα χαρτιά του στο iPop.gr.

Διαβάστε ακόμα:

O Πρίγκιπας Harry ξεκίνησε δίαιτα για να χάσει κιλά για τον γάμο!