Πολλά απίστευτα περιστατικά που προκαλούν γέλιο έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση… Σαρδάμ, φράσεις που δεν έπρεπε να ειπωθούν και φυσικά πολλές, πολλές τούμπες!

Στο top 10 με τις πιο επικές τούμπες στην ελληνική τηλεόραση μπαίνει η τούμπα της Νικολέττας Ράλλη on air την ώρα που… πατούσε σταφύλια!

Όλα συνέβησαν στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 10»! Η Νικολέττα Ράλλη, καθώς παρουσίαζε το «Τρυγοπάτι», της βγήκε η επιθυμία να πατήσει και ίδια σταφύλια.

Βλέποντας τους ειδικούς να κάνουν την εν λόγω δουλειά, σκέφτηκε πως θα ήθελε να το δοκιμάσει.

Φυσικά, το σκηνικό ήταν γεμάτο γέλιο απ’ την αρχή καθώς η παρουσιάστρια ξεκίνησε να κάνει απίστευτες ερωτήσεις, με άκρως χιουμοριστική διάθεση: «Αυτά τα λευκά σταφύλια, βγάζουν λευκό κρασί; Πείτε μου την αλήθεια, εγώ που πατώ αυτά τα σταφύλια ποιος θα ήθελε να πιει το κρασί;».

Τελικά, η Νικολέττα Ράλλη ανέλαβε δράση κι άρχισε να πατάει τα σταφύλια. Όμως, της άρεσε πολύ, έτσι το έκανε όλο και πιο γρήγορα με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει!

Εννοείται πως οι συνεργάτες έσπευσαν να τη βοηθήσουν να σηκωθεί ενώ η ίδια γελούσε και το απολάμβανε, δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστη και χαλαρή είναι!

Το πιο επικό όλων είναι βέβαια είναι ότι αφού την σήκωσαν οι συνεργάτες της, η Ράλλη έπεσε ξανά μετά από λίγο!

https://www.youtube.com/watch?v=zHBNCuJxKvc

Διαβάστε ακόμα:

Η επική τούμπα που έφαγε η Φαίη Σκορδά ενώ έκανε θαλάσσιο σκι (Video)