Εδώ και τρία περίπου χρόνια Φουρέιρα και Μποτία διατηρούν μια έντονη και φλογερή σχέση, γεμάτη πάθος και έρωτα, παρά τα προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύπτουν, λόγω της απόστασης. 

Παρ’ όλα αυτά και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, οι Φουρέιρα και Μποτία αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες στη σχέση τους και τα γκρίζα σύννεφα έχουν ήδη εμφανιστεί. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είναι τέτοιες που δυσκολεύουν τη σχέση, όσο πάθος κι αν υπάρχει.

Οι υποχρεώσεις με την Αλ Χιλάλ απαιτούν από τον Αλμπέρτο Μποτία να μένει τον τελευταίο χρόνο στη Σαουδική Αραβία. Από την άλλη πλευρά και όπως ήδη γνωρίζουμε, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Ελένης Φουρέιρα είναι αρκετά αυξημένες τον τελευταίο καιρό με την τραγουδίστρια να έχει υπερβολικά βαρύ πρόγραμμα, που ίσως να επηρεάζει και τη σχέση της περισσότερο από ό,τι θα περίμενε.

Σύμφωνα με τη Real News, Φουρέιρα και Μποτία αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες στη σχέση τους και δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο για οριστικό χωρισμό.

Επιπλέον, μερικά κοντινά πρόσωπα της Ελένης Φουρέιρα δίνουν απαντήσεις και αναφέρουν ότι η απόσταση έχει δημιουργήσει σοβαρά θέματα στη σχέση τους και ειδικά τώρα, που η τραγουδίστρια πρέπει να αποφασίσει για το επαγγελματικό της μέλλον, αφού είναι «αντιμέτωπη» με μια πρόταση να μείνει και να κάνει κάποια επαγγελματικά ραντεβού στο Λος Άντζελες. Φυσικά, η πρόταση αυτή που αρχικά ενθουσίασε την Ελένη Φουρέιρα, καθώς σίγουρα είναι ένα όνειρο ζωής, τώρα της δημιουργεί μερικά διλήμματα σχετικά με τη σχέση της με τον άσσο ποδοσφαιριστή, Αλμπέρτο Μποτία.

Ωστόσο, η ίδια η τραγουδίστρια έχει δηλώσει στο παρελθόν πως ανάμεσα στη σχέση και στην καριέρα της επιλέγει το δεύτερο. «Σε αυτή τη φάση της ζωής μου, η σχέση μου δε λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά. Προτεραιότητα έχει η καριέρα μου», είχε πει η Ελένη.

Αναμένεται να δούμε αν η τραγουδίστρια θα φτιάξει βαλίτσες για Αμερική και αν η χιλιομετρική αυτή απόσταση θα σταθεί εμπόδιο στη σχέση της με τον αγαπημένο της.

Δες ακόμα:

Η Φουρέιρα λέει on camera τις πλαστικές που έχει κάνει και προσποιείται οργασμό (Video)