Για 9η συνεχόμενη χρονιά επέστρεψε το MadWalk 2019 – The Fashion Music Project, με μια βραδιά γεμάτη μόδα, μουσική και εκπλήξεις!

Μια απ’ αυτές τις εκπλήξεις ήταν και η εμφάνιση της Παπούλια με την κόρη της στη σκηνή του MadWalk, οι οποίες τραγούδησαν το νέο single της 20χρονης.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού φιλοξενήθηκε ένα συμφωνικό σύνολο υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Ζαχαρίου, που συνόδευσε τα διασκευασμένα τραγούδια που παρουσιάστηκαν.

Έλληνες καλλιτέχνες εμφανίστηκαν στη σκηνή του MadWalk φορώντας δημιουργίες από Έλληνες σχεδιαστές και fashion brand.

Ανάμεσα σ’ αυτούς που εμφανίστηκαν ήταν και η Εβελίνα Παπούλια με την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, οι οποίες τραγούδησαν το νέο single νεαρής τραγουδίστριας, «How it goes».

Η Αφροδίτη Λιάντου ερμήνευσε το τραγούδι της, ενώ η μητέρα της τη συνόδευε στα φωνητικά. H ομοιότητα μαμάς και κόρης δεν πέρασε απαρατήρητη, με το κοινό να τις καταχειροκροτάει μόλις τελείωσαν το εντυπωσιακό act τους πάνω στη σκηνή!

Το τραγούδι υπογράφει εξ ολοκλήρου η Αφροδίτη Λιάντου (στίχοι και μουσική), η οποία ταξίδεψε απ’ το Λονδίνο, όπου ζει, στην Αθήνα για να το παρουσιάσει.

Info!

To φετινό MadWalk ήταν αφιερωμένο στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», αφού μέρος των εσόδων της εκδήλωσης, θα διατεθεί για την προσφορά του απαραίτητου εξοπλισμού για τη συμμετοχή των παιδιών στο «ELPIDA Youth Summer Camp», το 10ήμερο θεραπευτικό πρόγραμμα για αποθεραπευμένα παιδιά ηλικίας 9-16 ετών που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι από την Επιτροπή «ELPIDA Youth».

Δείτε τις περσινές μουσικές εμφανίσεις:

Όσα είδαμε στη σκηνή του Madwalk 2018! Εκρηκτικές εμφανίσεις και μεγάλες εκπλήξεις | Video