Στο επόμενο επεισόδιο του «Best Friend’s Fear», ο Σάββας Πούμπουρας με την ομάδα του για ακόμα μια φορά κάνουν τρομακτικές φάρσες στους πιο ανυποψίαστους και τους φέρνουν αντιμέτωπους με τους μεγαλύτερους φόβους τους.

Ανάμεσα στα άτομα που θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του «Best Friend’s Fear» είναι και η Έλλη Κοκκίνου, η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με την αντίδραση των περίεργων πλασμάτων στη Λίμνη Μπελέτσι, όπου έχει πάει για μια φωτογράφιση! Πώς θα αντιδράσει η ίδια όταν κληθεί να αντιμετωπίσει ένα απ’ τα πιο τρομακτικά πράγματα στη ζωή της;

Αναλυτικά, στο επόμενο επεισόδιο του «Best Friend’s Fear»:

  • Ο Βίκτωρας προσκαλεί τον Jerom Kaluta σε σπίτι φίλου του ο οποίος μετακομίζει στο εξωτερικό, για να διαλέξουν ποια αντικείμενα θέλουν να κρατήσουν. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Jerom είναι ότι το σπίτι ανήκει σε μία ομάδα αδίστακτων μαφιόζων. 
  • Η Σοφία έρχεται στο σπίτι για να κάνει babysitting στη μικρή Αναστασία. Η σχέση της με τα παιδιά είναι πολύ καλή.  ‘Ηρθε όμως η ώρα να μάθουμε πώς τα πηγαίνει και με τα φαντάσματα. 
  • Η Έλλη Κοκκίνου έρχεται με την ομάδα της στη λίμνη Μπελέτσι για μία επαγγελματική φωτογράφιση. Τόσο ο φωτογράφος όσο και οι συνεργάτες της, έχουν μάθει καλά το ρόλο τους. Ο Δημήτρης, συνεργάτης της εκπομπής, βρίσκεται εκεί για το backstage video της φωτογράφισης. Στα πλάσματα της λίμνης, βέβαια, δεν αρέσουν και πολύ οι επισκέψεις…

Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες  για την εξέλιξη της φάρσας!

Δες εδώ τη φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου που προκάλεσε αντιδράσεις.

Δες ακόμα:

Ο Πούμπουρας σχολιάζει πρώτη φορά τις αντιδράσεις για το Best Friend’s Fear