Η Έλλη Κόκκινου απάντησε στο unfollow στη Σίσσυ Χρηστίδου | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Έλλη Κοκκίνου και Σίσσυ Χρηστίδου ήταν αχώριστες για πολλά χρόνια και φήμες τις θέλουν… μαλωμένες! Οι δύο κυρίες της showbiz δεν κάνουν πια παρέα και η τραγουδίστρια έκανε το δικό της σχόλιο. 

Έλλη Κοκκίνου και Σίσσυ Χρηστίδου δεν είναι ούτε… διαδικτυακές φίλες καθώς η μία έχει κάνει unfollow την άλλη. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Nightshow” και φυσικά δεν θα γινόταν να μην κάνει το πέρασμά της απ’ τις Μύγες.

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε στους Νικόλα Ράπτη, Φάνη Λαμπρόπουλο και Θανάση Πασσά και κλήθηκε μεταξύ άλλων, να σχολιάσει το unfollow που έκανε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «είναι πολύ σοβαρό θέμα. Φτάσαμε στα ξένα μέσα; Δεν ξέρω γιατί φτάσαμε σε αυτό το γεγονός, είναι πιο σοβαρό και από το φαινόμενο του θερμοκηπίου». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε η τραγουδίστρια ενώ το αντιμετώπισε όλο το θέμα με χιούμορ.

Παράλληλα,μίλησε για τις πλαστικές που έχει κάνει στα 49 της χρόνια και αναγκάστηκε να σκίσει και μερικές φωτογραφίες…

Η Έλλη Κοκκίνου καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε και για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού της. Όπως είπε η τραγουδίστρια τον πούλησε πέρυσι τον Σπετέμβρη.

Δεν έκλεισε σαν επιχείρηση. Δεν άντεχα, ήταν πάρα πολλές οι υποχρεώσεις και δεν άντεχα. Ήμουν συνέχεια εκεί, μιας και ήμουν η υπεύθυνη. Ήθελα να είναι όλα τέλεια και αναλωνόμουν με πράγματα που δεν έπρεπε

Στη συνέχεια, ο Αρναούτογλου τη ρώτησε γιατί απείχε τόσο από το τραγούδι.  «Μετά από μια άτυχη συνεργασία μπούχτησα από το σύστημα και απογοητεύτηκα πολύ. Την αγαπώ την δουλειά μου πολύ και αυτό που έκανα τότε δεν μου άρεσε καθόλου. Ευτυχώς τώρα έχει ξεκινήσει και στρώνει», είπε χαρακτηριστικά ενώ στην ερώτηση αν θα παντρευτεί ξανά είπε πως δεν είναι στα σχέδιά της.

Καθώς έχει παντρευτεί μια φορά και έκανε παιδί, δεν βρίσκει το νόημα να παντρευτεί ξανά.

Διαβάστε επίσης:

Η ακραία δίαιτα που έκανε η Έλλη Κοκκίνου…. όπως την αποκάλυψε η ίδια!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved