Τον τελευταίο καιρό η παρουσιάστρια βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω των κατηγοριών για τη συμπεριφορά της απέναντι στους συνεργάτες της. Η πρώτη εκπομπή της Ellen DeGeneres μετά τον σάλο γύρω απ’ το όνομά της είναι γεγονός και η ίδια δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί στα όσα έχουν γίνει.

«Αν μας βλέπετε γιατί με αγαπάτε σας ευχαριστώ και αν μας βλέπετε γιατί δεν με αγαπάτε, καλωσήρθατε», ήταν η φράση με την οποία επέλεξε η ίδια να ξεκινήσει την εκπομπή της, κάνοντας ουσιαστικά ένα πρώτο σχόλιο για τα όσα έχουν γίνει.

Η Ellen αναφέρθηκε σε ένα νέο κεφάλαιο που ξεκινάει για την εκπομπή της, ενώ ξεκαθάρισε απ’ την πρώτη στιγμή πως θέλει να μιλήσει ανοιχτά για τα όσα έχουυν γίνει.

Είπε πως ακούστηκαν πολλά για το τοξικό περιβάλλον, τους εργαζόμενους κι έτσι έγινε έρευνα. Έμαθε, όπως είπε, ότι γίνονταν πράγματα που δεν έπρεπε να γίνουν.

Αυτά τα παίρνω πολύ σοβαρά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους υπέστησαν όλα αυτά. Ξέρω ότι έχω προνόμια και δύναμη και άρα είμαι υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου

Όπως συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ellen, έγιναν πολλές συζητήσεις με τους συντελεστές της εκπομπής και για το πώς θέλουν να είναι το μέλλον της. «Κάναμε όλες τις αλλαγές που έπρεπε και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η ίδια δεν είναι αυτό που δείχνει στην τηλεόραση, η παρουσιάστρια σχολίασε τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές είμαι και λυπημένη και θυμώνω και γίνομαι ανυπόμονη και επίμονη και προσπαθώ να τα καταπνίξω όλα αυτά».

Δεν είμαι τόσο καλή ώστε να σας κοροϊδεύω για το ποια είμαι εδώ και 17 χρόνια

Η ίδια, τέλος, τόνισε πως είναι το αφεντικό 270 ανθρώπων που έχουν φτάσει αυτή την εκπομπή εδώ που είναι σήμερα «και τους είμαι ευγνώμων. Θέλω ο καθένας τους να είναι χαρούμενος και περήφανος που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή».

Δες το video με την πρώτη εκπομπή της Ellen DeGeneres μετά τον σάλο:

Δες ακόμα:

Ellen DeGeneres: Ποιο το αποτέλεσμα για την εκπομπή μετά τις καταγγελίες για “τοξικό” περιβάλλον;