Η Ellen DeGeneres αποδέχτηκε την πρόκληση του Μουτσινά και… δες το video!

LIKE US ON FACEBOOK

Νίκος Μουτσινάς και Ellen DeGeneres… πόσα κοινά μπορεί να έχουν; Αυτό δεν το γνωρίζουμε αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως είναι και οι δύο πολύ επιτυχημένοι στη ζωή τους και έχουν χιούμορ.

Νίκος Μουτσινάς και Ellen DeGeneres μπορεί να μη συναντηθούν ποτέ στη ζωή τους αλλά η Αμερικανίδα παρουσιάστρια αποδέχτηκε την πρόκληση του Έλληνα παρουσιαστή…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Ο Νίκος Μουτσινάς προκάλεσε την Ellen DeGeneres μέσα από την εκπομπή του “Καλό μεσημεράκι” να χορέψει το “Έλα-Έλα” της Λένας Ζευγαρά, το οποίο ο ίδιος έχει κάνει viral!

«Νίκο, προκάλεσε την Ellen DeGeneres να χορέψει το “Αμάρτησε μαζί μου κι έλα”», έγραφε το μήνυμα που έλαβε ο παρουσιαστής και ανέλαβε δράση. Σηκώθηκε και προκάλεσε την αγαπημένη Ellen να το κάνει. Αν ποτέ αυτό το μήνυμα φτάσει στα αυτιά της.

Κι έγινε! Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν μεγάλη… Καθώς η Ellen έβαλε τα καλά της, τα sexy και χόρεψε, ξεσήκωσε δηλαδή, το κοινό με τις χορευτικές της ικανότητες…

Παρακολουθώντας το video, ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια, όπως και το κοινό του.

Όποιος εργάζεται στο μοντάζ… κάνει πολύ καλή δουλειά, θα σχολιάσουμε εμείς! Η παραγωγή της εκπομπής “έκανε” την Ellen να χορεύει αλά oriental το “Έλα-Έλα”, προκαλώντας την έκπληξη ακόμη και στον ίδιο τον Νίκο Μουτσινά.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα απόσπασμα από Video της εκπομπής της Ellen όπου χορεύει τον χορό της κοιλιάς. Όπως κι αν έχει το αποτέλεσμα είναι επικό και δεν γίνεται να μη γελάσεις!

Πάντως, ο Νίκος Μουσινάς έχει κάνει την πρόκληση μόδα στην ελληνική τηλεόραση και μπορεί η επιρροή του να περάσει τα σύνορα και να δούμε την Ellen να χορεύει το τραγούδι της Λένας Ζευγαρά. Ποτέ δεν ξέρεις…

Διαβάστε επίσης:

Μουτσινάς: «Θα υιοθετήσω ένα παιδάκι, νιώθω έτοιμος»
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved