Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στο «The Ellen DeGeneres Show». Τι απάντησε η Ellen DeGeneres για τις καταγγελίες των συνεργατών της; 

Όπως είναι γνωστό, η WarnerMedia ερευνά τις συνθήκες εργασίας στο «The Ellen DeGeneres Show», καθώς συνεργάτες της Ellen DeGeneres έχουν καταγγείλει το περιβάλλον εργασίας ως τοξικό, ενώ έχουν προκύψει και καταγγελίες για ρατσιστική και απαξιωτική συμπεριφορά. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της εκπομπής, αλλά και η παρουσιάστρια κατηγορούνται για κακή συμπεριφορά, αφού τον Μάρτιο είχαν ακουστεί παρόμοιες καταστάσεις στο εσωτερικό της εκπομπής.

Με αφορμή, λοιπόν, τις καταγγελίες αυτές η παρουσιάστρια πήρε θέση. Τι δήλωσε η Ellen DeGeneres για τις καταγγελίες των συνεργατών της; 

Η παρουσιάστρια ζήτησε συγγνώμη από τους συνεργάτες της και πήρε θέση σχετικά με τις καταγγελίες που ακούγονται, λέγοντας μεταξύ άλλων “Όταν ξεκινήσαμε την εκπομπή μας, στην πρώτη μας συνάντηση είπα σε όλους ότι το Ellen DeGeneres Show θα ήταν ένα χαρούμενο μέρος – κανείς δεν θα υψώσει ποτέ τη φωνή του και όλοι θα αντιμετωπίζονται με σεβασμό”, έγραψε σε επιστολή προς το προσωπικό, σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly. “Προφανώς, κάτι άλλαξε και είμαι απογοητευμένη που έμαθα ότι αυτό δεν συνέβη. Λυπάμαι γι’ αυτό. Όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι κάτι τέτοιο είναι αντίθετο από τα πιστεύω μου κι από ό,τι ήλπιζα για αυτή την εκπομπή”.

Στην επιστολή αναφέρει ακόμα ότι μαθαίνει πως οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί της μιλούν εκ μέρους της και παρερμηνεύουν το ποια είναι, κάτι που πρέπει να σταματήσει, ενώ τονίζει “Ως ένας άνθρωπος που έχει κριθεί και που κόντεψε να χάσει τα πάντα απλά και μόνο επειδή είναι αυτός που είναι, καταλαβαίνω πραγματικά και συμπονώ βαθιά όσους αντιμετωπίζονται διαφορετικά ή άδικα, όσους δεν αντιμετωπίζονται ως ίσοι ή, χειρότερα, αγνοούνται. Το ότι κάποιοι από εσάς μπορεί να νιώθετε έτσι, με κάνει να αισθάνομαι απαίσια”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cosmopolitan.com, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας έχουν παρουσιάσει ισχυρισμούς για άσχημη σεξουαλική συμπεριφορά μεταξύ των κορυφαίων στελεχών της εκπομπής.

Διάβασε ακόμα:

Η Ellen DeGeneres αποδέχτηκε την πρόκληση του Μουτσινά και… δες το video!