Είναι επίσημο! Η Ελεονώρα Μελέτη – Νίκος Μάνεσης θα είναι το δίδυμο της καινούριας σεζόν στην πρωινή ζώνη του Alpha. Η πρωινή εκπομπή αναμένεται να έχει ενημερωτικό χαρακτήρα με κάποιες δόσεις ψυχαγωγίας.

Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον Νίκο Μάνεση στον Alpha

Ο Νίκος Μάνεσης θα είναι ο αρχισυντάκτης της και θα βρίσκονται μαζί καθημερινά από τις 11:00 μέχρι τη 13:00. Η ανακοίνωση έγινε στην εκπομπή  “Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση”.

Η πρεμιέρα της εκπομπής προγραμματίζεται μέσα στο Σεπτέμβρη αν και ο Νίκος Μάνεσης είπε χαρακτηριστικά ότι θα μπορούσαν να βγουν και αύριο καθώς είναι έτοιμη η εκπομπή. Έκαναν λόγο για τις αντιδράσεις τους όταν τους το ανακοίνωσαν από το κανάλι και έδειξαν και οι δύο πολύ ικανοποιημένοι από αυτή την καινούρια συνεργασία. Ο Νίκος Μάνεσης ανέφερε ότι αφήνει και το ραδιόφωνο.

Ο Νίκος Μάνεσης χαρακτηριστικά της είπε on air:

Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη. Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά, επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα

Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε:

Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν, αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι. Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου

Δείτε εδώ το video με την ανακοίνωση:

 

Διάβασε ακόμα:

Το όλο νόημα story της Ελεονώρας Μελέτη για το FaceApp