Τα γενέθλια της Ελεονώρας Μελέτη ήταν χθες, Τρίτη, και η παρουσιάστρια έκλεισε τα 41 της χρόνια. Αυτό δεν το ξέρουμε επειδή καθίσαμε να ψάξουμε στο Wikipedia την ηλικία της, αλλά επειδή η ίδια είναι περήφανη και δεν έχει κανένα λόγο να την κρύψει.

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε με αφορμή τα γενέθλιά της να μοιραστεί μερικές σκέψεις της με τους followers της σχετικά με τον χρόνο που περνάει και το πώς το βιώνουμε.

Όπως έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη, λέει ανοιχτά την ηλικία της γιατί αυτά είναι τα χρόνια της. Τα χρόνια που έχει ζήσει, έχει ακούσει, έχει δει, έχει μάθει, έχει νιώσει, έχει χτίσει κι έχει διαμορφώσει όλα αυτά που συνθέτουν αυτό που είναι σήμερα.

Παραδέχεται με χαρά πως όλες οι επιλογές που έχει κάνει -είτε σωστές είτε λάθος- είναι όλες δικές της και δεν μετανιώνει γι’ αυτό.

Δες εδώ τις celebrities που έγιναν 50 ετών και το γιορτάζουν!

Εξηγεί ότι είναι ωραίο που δεν είναι όπως ήταν στα 20 και τα 30 της, λέγοντας πως δεν θα γινόταν να είναι 40 της με την τρέλα που είχε στα 20 της κι αυτό είναι το ωραίο!

Γι’ αυτό να γελάς! Να χαίρεσαι που μεγαλώνεις κ να φωνάζεις την ηλικία σου! Και εδώ, μαζί με την ηλικία μου φωνάζω και ένα μεγάλο ζεστό από την καρδιά μου «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να μου στείλετε ένα μήνυμα γεμάτο όμορφες ευχές

Το κείμενο για τα γενέθλια της Ελεονώρας Μελέτη:

«40+1…. ανήκω πλέον στη κατηγορία 40plus… όπως λένε, αποφεύγοντας να διευκρινίσουν το πόσο “plus” ή το ποσό 40φευγα. Εγώ όμως το λέω! 40+1, γιατί αυτά είναι τα χρόνια ΜΟΥ! Τα χρόνια που έχω ζήσει, έχω δει, έχω ακούσει, έχω μάθει, έχω νιώσει, έχω χτίσει, έχω δημιουργήσει, έχω διαμορφώσει όλα αυτά που συνθέτουν σήμερα αυτό που είμαι και αυτό που ζω. Είναι τα χρόνια που μου έχουν δοθεί κ τα έχω χρωματίσει με τις δικές μου επιλογές! Σωστές ή λάθος, ήταν όλες δικές μου! Δεν είμαι όπως στα 5, στα 10, στα 20, στα 30… και αυτό είναι το ωραίο! Όσο φθίνει το έξω τόσο βελτιώνεται το μέσα. Αυτή είναι ζωή. Φαντάζεσαι να ήσουν 20 με τη συνειδητοποίηση των 40? Η 40 με την τρέλα των 20? Ασυμβίβαστο. Γι’ αυτό να γελάς! Να χαίρεσαι που μεγαλώνεις κ να φωνάζεις την ηλικία σου! Και εδώ, μαζί με την ηλικία μου φωνάζω και ένα μεγάλο ζεστό από την καρδιά μου «ευχαριστώ» σε όλους εσάς που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να μου στείλετε ένα μήνυμα γεμάτο όμορφες ευχές… είμαι πολύ τυχερή κ νιώθω πολλή αγάπη, από όλους εσάς που δεν γνωριζόμαστε, από όλους τους φίλους και τους ανθρώπους μου, που εσείς δεν γνωρίζετε, από όλους εκείνους που συνθέτουν την παλέτα της ζωής μου. Την αγάπη μου, και να σας πω και κάτι, χρειάστηκε να πατήσω τα 40 για να έχω και εγώ τη φωτογραφία τη σωστή, αυτή που πλέον χρειάζεται μόνο ένα λευκό απλό πουκάμισο κ λίγο αέρα στα μαλλιά. Πολύ τη ζήλευα στα ξένα περιοδικά να ξέρετε. Την είχα δει με Demi Moore, Cindy Crawford κα, αλλά για κάποιο λόγο, την έκαναν μόνο γυναίκες 40… plus.».

Σημειώνεται πως η παραπάνω φωτογραφία είναι απ’ την εκπληκτική φωτογράφηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη με τον Δημήτρη Σκουλό για το περιοδικό Celebrity.

Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες:

Δες μια ακόμα γυναίκα που νιώθει περήφανη για την ηλικία της:

Η Jennifer Aniston στα 50 της νιώθει καλύτερα από ποτέ!