Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και πάντα έχει μια συνέντευξη που συζητιέται. Ποιον καλεσμένο “έκοψε” η παρουσιάστρια και γιατί;

Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη σημειώνει μεγάλη επιτυχία και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να είναι καλεσμένοι της και να τους πάρει συνέντευξη η παρουσιάστρια.

Οι περισσότεροι απαντούν σε όλες τις ερωτήσεις της, είναι ανοιχτοί και έχουν κάτι να πουν. Και κάπως έτσι τις περισσότερες φορές, έχουμε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που είναι νούμερο 1 trend στις αναζητήσεις της Google.

Ωστόσο, συμβαίνουν και απρόοπτα, όπως άλλωστε σε κάθε εκπομπή. Η Ελεονώρα Μελέτη που δεν μασάει τα λόγια της, μίλησε για αυτό το περιστατικό σε συνέντευξή της στο TV Έθνος. Μίλησε για καλεσμένο που “έκοψε”, εξηγώντας και τον λόγο που το έκανε.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, ζήτησε από καλεσμένο να μην έρθει, επειδή της έθεσε συγκεκριμένους όρους. Όπως είπε η Ελεονώρα Μελέτη είχε προκύψει ένα θέμα επικαιρότητας και ο καλεσμένος δεν ήθελε να αναφερθεί.

Η παρουσιάστρια του Alpha, όμως, δεν παίζει με όρους, ούτε περιορίζεται.

Έχω ζητήσει για συγκεκριμένο πρόσωπο, τελικά να μην έρθει στην εκπομπή. Είχε προσκληθεί και προέκυψε και ένα θέμα επικαιρότητας στο οποίο όμως δεν ήθελε να αναφερθεί. Δεν μου αρέσει να μου βάζουν όρους ούτε να περιορίζομαι. Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύω τον εαυτό μου ούτε τους τηλεθεατές της εκπομπής. Έχω δείξει πως δεν κιτρινίζω, δεν προσβάλλω τους καλεσμένους

Φυσικά, η Μελέτη δεν έδωσε το όνομα του καλεσμένου αλλά αρκέστηκε σε αυτά τα σχόλια.

Διαβάστε επίσης:

Αν είσαι υγιής και ζουν οι συγγενείς σου, μπορείς να πας καλεσμένος σε Late Night Show;