Πώς η Ελένη σχολίασε on air το μέλλον της στον Alpha αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοικτό; Η απίθανη ατάκα!

Τους τελευταίους μήνες έχει γίνει γνωστό πως η ξανθιά παρουσιάστρια, μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας με τον Alpha, θα αποχωρήσει απ’ το κανάλι μόλις τελειώσει η φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η ίδια σχολίασε μ’ έναν αναπάντεχο τρόπο το επαγγελματικό της μέλλον, όταν η μετεωρολόγος της εκπομπής την ρώτησε σχετικά με το επόμενο έτος.

Συγκεκριμένα, η μετεωρολόγος του καναλιού Νικολέτα Ζιακοπούλου, ανέφερε πως ανήμερα της γιορτής Κωνσταντίνου και Ελένης θα υπάρχει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Η Ελένη Μενεγάκη σε εκείνο το σημείο, είπε: «Μισό λεπτάκι, δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτά που λες. Γιατί; Στη γιορτή μας θα έχει βροχές; Να μη γιορτάσουμε λίγο διαφορετικά;».

«Έχεις δίκιο Ελένη. Έπρεπε να μου δώσεις παραγγελία νωρίτερα να το φτιάξω καλύτερα», απάντησε η μετεωρολόγος.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια είπε: «Next time Νικολέτα» με την μετεωρολόγο να την “προκαλεί”, λέγοντάς της «Του χρόνου Ελένη μου…».

Εκείνη τη στιγμή, η Η Ελένη σχολίασε on air κάτι για το τηλεοπτικό της μέλλον που δεν το περίμενε κανείς!

Του χρόνου; Θα σε πάρω τηλέφωνο

Η συγκεκριμένη ατάκα έρχεται να προστεθεί στα όσα ακούγονται και να επιβεβαιώσει ότι το “διαζύγιο” έρχεται το Καλοκαίρι.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος», η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα ρίξει οριστική αυλαία την Παρασκευή́ 17 Ιουλίου, ενώ το συμβόλαιό της με τον Alpha λήγει τυπικά́ δύο εβδομάδες αργότερα, την Παρασκευή́ 31 Ιουλίου.

Δες ακόμα:

Το πρόσωπο- έκπληξη που θα καλύψει το κενό που αφήνει η Μενεγάκη στον Alpha