Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μία διαφορετική ανάρτηση με αφορμή το Δεκαπενταύγουστο. 

Η Ελένη Μενεγάκη στέλνει το δικό της μήνυμα

Η πανέμορφη παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου. Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται για διακοπές στο πανέμορφο νησί της Ρόδου με την οικογένεια της περνώντας ένα κατά τα άλλα ξέγνοιαστο καλοκαίρι.

Η πανδημία του covid-19 δεν έχει αφήσει κανέναν μας ανεπηρέαστο και γι’ αυτό το λόγο και η διάσημη παρουσιάστρια έστειλε το δικό της μήνυμα.

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία της με background ένα μοτίβο από λουλούδια και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε:

Χρόνια πολλά , καλή Παναγία , να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας ! Ας φροντίσουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και τυπικοί με όλα τα μέτρα πρόληψης για την υγεία μας ! Για την υγεία όλων μας

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να μας προτρέψει όλους να είμαστε προσεκτικοί ώστε να προστατέψουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους γύρω μας ενάντια στον κοινό εχθρό που τελευταία έχει δείξει σημαντική άνοδο στην διασπορά των κρουσμάτων.

 Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Σήμερα 15/8, σε έναν διαφορετικό Δεκαπενταύγουστο για όλους η παρουσιάστρια φαίνεται να κρατά επαφή με τους ακολούθους της στο Instagram μέσω των αναρτήσεών της. Πολλές φορές μάλιστα απαντά στα σχόλιά τους και τους στέλνει την αγάπη της.

Διάβασε ακόμα:

Η Ελένη Μενεγάκη ξανά σε γύρισμα! Τι ετοιμάζει;