Η Ελένη Μενεγάκη σταματά την τηλεόραση;

LIKE US ON FACEBOOK

Η Ελένη Μενεγάκη σταματά την τηλεόραση και κάνει στροφή στην καριέρα της; Μια είδηση που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε.

Η Ελένη Μενεγάκη σταματά την τηλεόραση; Η γυναίκα που έχει συνδεθεί στη θέση της παρουσιάστριας, η βασίλισσα όπως την αποκαλούν πολλοί αφήνει το θρόνο της και αλλάζει πορεία;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού you weekly, η Ελένη Μενεγάκη θα σταματήσει σύντομα την τηλεόραση. Ναι, η παρουσίαση της εκπομπής της αλλά και οποιασδήποτε άλλης εκπομπής δεν είναι πλέον στα άμεσα σχέδια της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πληροφορίες απ’ το στενό περιβάλλον της Ελένης, η παρουσιάστρια θα εγκαταλείψει την τηλεόραση.

Ο λόγος; Οι πληροφορίες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να σταματά την τηλεόραση για να ασχοληθεί με τις δουλειές του συντρόφου της, Μάκη Πατζόπουλου. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ίδια έχει ήδη πραγματοποιήσει μερικά σημαντικά ραντεβού και κρυφές συναντήσεις με ανθρώπους που θα τη βοηθήσουν στη νέα της καριέρα, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Μάκη Πατζόπουλο.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια κάνει σκέψεις να επενδύσει στην κατασκευή παραθεριστικών κατοικιών στην Άνδρο και στην Αθήνα! Εμείς πάντως δυσκολευόμαστε να φανταστούμε την Ελένη Μενεγάκη εκτός τηλεόρασης, εκτός showbiz και εκτός ψυχαγωγίας!

Κι αν αυτές οι φήμες βγουν αληθινές, ποια, δηλαδή, θα μπορούσε να την αντικαταστήσει;

Διάβασε επίσης γιατί η Ελένη Μενεγάκη έχει γίνει ρεζίλι σ’ όλα τα sites!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved