Η φωτογραφία της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο και το δημόσιο μήνυμα της, μαρτυρούν πως είναι μια ευτυχισμένη και ερωτευμένη γυναίκα. Δες την ανάρτησή της.

Η φωτογραφία της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο στο Instagram της παρουσιάστριας, μαρτυρά πως το ζευγάρι είναι πλήρες και ευτυχισμένο, αφού έχουν ο ένας τον άλλον και μια υπέροχη οικογένεια.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για τον Μάκη Παντζόπουλο και πάντα με τα πιο τρυφερά λόγια. Σήμερα, ο σύντροφός της έχει γενέθλια και κλείνει τα 50 του χρόνια. Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια πολύ γλυκιά φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να του ευχηθεί και δημόσια “χρόνια πολλά”.

Στη φωτογραφία είναι και οι δύο φυσικοί, ήρεμοι και ευτυχισμένοι. Η Ελένη ποζάρει στο πλάι του χωρίς ίχνος μακιγιάζ και δείχνει πιο ερωτευμένη από ποτέ.

«Η ζωή μαζί σου είναι ένα όμορφο ταξίδι με χαμόγελα και αγάπη. Χρόνια πολλά», ήταν το μήνυμα του συνόδευε τη φωτογραφία.

Και στην εκπομπή της ανήμερα των γενεθλίων του αγαπημένου της και με αφορμή ένα θέμα για τις σχέσεις, η Ελένη ανέφερε: «Τον σύντροφό μας που αγαπάμε, πρέπει να του δείχνουμε την αγάπη μας και να μην φοβόμαστε και να τη λέμε και να την εκδηλώνουμε… έτσι νομίζω εγώ».

Να θυμίσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο έχουν μια κόρη την Μαρίνα.

Η Ελένη δείχνει την αγάπη της και την εκδηλώνει καθημερινά, τόσο δημόσια όσο φυσικά και στην προσωπική της ζωή. Χρόνια πολλά στον Μάκη και πάντα τέτοια θα ευχηθούμε εμείς!

Διαβάστε επίσης:

Η Μενεγάκη μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του πατέρα της