Η Ελένη Μενεγάκη με την Jane Fonda στις Κάννες (Photo)

LIKE US ON FACEBOOK

Έχουμε πει ήδη πως η Ελένη Μενεγάκη στις Κάννες ήταν μια πραγματική star και δεν είχε να ζηλέψει τίποτα απ’ τους αστέρες του κινηματογράφου και της μουσικής που βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου μαζί της… Τώρα σου αποκαλύπτουμε και τις φωτογραφίες όπου Μενεγάκη και Fonda ποζάρουν μαζί αγκαζέ!

Η Ελένη Μενεγάκη με την Jane Fonda στις Κάννες! Η Ελληνίδα παρουσιάστρια είχε την τιμή να γνωρίσει τον χολιγουντιανή σταρ στη γιορτή του κινηματογράφου στις Κάννες.

Θυμίζουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη έζησε τη μαγεία στις Κάννες ως επίσημη καλεσμένη γνωστής εταιρίας καλλυντικών κι εκεί συνομίλησε με την Jane Fonda, η οποία επίσης εκπροσωπεί την ίδια εταιρία.

Μάλιστα, Ελένη Μενεγάκη και Jane Fonda πόζαραν μαζί, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες του περιοδικού Down Town.

Η παρουσιάστρια στις φωτογραφίες με την Jane Fonda φοράει ένα λευκό κοστούμι, ενώ στο κόκκινο χαλί φόρεσε μια κόκκινη στράπλες τουαλέτα των σχεδιαστών Mi-Ro.

Μιλώντας στην εκπομπή της γι’ αυτή την εμπειρία της στις Κάννες, η Μενεγάκη την συνέκρινε με την πρώτη της μέρα που παρουσίασε τη δική της εκπομπή ενώ είπε πως δεν ήξερε τι θα κάνει, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είχαν περπατήσει ξανά στο κόκκινο χαλί, εκείνη, όμως, όχι!

Είχα να αισθανθώ τόση αγωνία και τόσο τρακ από την εποχή που ξεκίνησα. Πώς ήταν η πρώτη μου μέρα που παρουσίασα δική μου εκπομπή στον Πρωινό Καφέ που έτρεμαν τα πόδια και είπα ότι μπορεί και να λιποθυμήσω, αλλά δεν πειράζει έχουν πολλούς παρουσιαστές, μπορούν να το καλύψουν.Είναι που δεν ξέρεις τι να κάνεις! Όλοι αυτοί που περνούσαν το έχουν ξανακάνει. Δυο βήματα μπροστά μου είναι μια άλλη και περπατάμε με συγκεκριμένο βηματισμό

Διαβάστε ακόμα:

Με κατακόκκινο φόρεμα, μαγνήτισε τα βλέμματα η Μενεγάκη στις Κάννες! (Photos)

Photos: Down Town

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved