Οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη έχουν ξεκινήσει από τη μέρα που τελείωσε την εκπομπή της και η ίδια πλέον απολαμβάνει το Καλοκαίρι της με τα παιδιά της!

Οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη έχουν γεμίσει το Instagram κι εμείς απολαμβάνουμε τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας που είναι γεμάτη με το μπλε χρώμα του Αιγαίου, το μπλε της Ελλάδας!

Τι περιλαμβάνουν οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη και ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της; Κουφονήσια, Νάξος, Ίος έχουν ήδη προστεθεί στη λίστα και συνεχίζει το καλοκαιρινό της tour!

Πλέον, έχει πάρει μια ανάσα απ’ τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κρατά αποστάσεις, δεν φτιάχνει τα μαλλιά της αλλά τα προτιμά φυσικά, ούτε βάζει τόνους μακιγιάζ πάνω της αλλά μας δείχνει τη φυσική της ομορφιά!

Χαλαρώνει σε όλους τους τομείς και απολαμβάνει το Καλοκαίρι της με τον σύντροφό της και τα παιδιά της. Και φυσικά φροντίζει να κρατά ενήμερους τους followers της στο Instagram.

Φωτογραφήθηκε με τις κόρες της σε beach bar στην Ίο. Απολαμβάνει την παρέα τους και δεν τις αποχωρίζεται!

Σε μια πιο πρόσφατη φωτογραφία της ποζάρει με το μαγιό της και ένα παρεό, ενώ φορά τα γυαλιά ηλίου της. Απολαμβάνει τον ήλιο φυσικά και χωρίς…πολλά πολλά!

Και η κόρη της είναι μια μικρή diva!

Φυσικά, προσεχώς…φωτογραφίες της Ελένης από το αγαπημένο της μέρος, τα Άχλα!

Διαβάστε επίσης:

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη πριν από 14 ολόκληρα χρόνια!