Η Ελένη Μενεγάκη έκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, γιατί η ζωή είναι μικρή κι είναι ωραίο καθημερινά να δοκιμάζουμε τα όρια μας, με όποιον τρόπο επιλέγει ο καθένας.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να δοκιμάσει τα δικά της όρια κι έτσι έκανε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Κι όμως, είναι αλήθεια, είναι γεγονός και δεν σου κάνουμε καθόλου πλάκα.

Μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε το βίντεο που κάνει ελεύθερη πτώση και στα Stories, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σ΄αυτό το βίντεο, βλέπουμε την Ελένη με καλοκαιρινά ρούχα και φανταζόμαστε απ’ ότι έχουμε διαβάσει, ότι είναι διακοπές για τις γιορτές στις Μαλδίβες. Βλέπουμε ακόμη ότι είναι μαζί με τον εκπαιδευτή της και σιγά σιγά κατευθύνονται για την μεγάλη “βουτιά”.

Χαρακτηριστικά η ίδια γράφει στο βίντεο: «Ήταν η πρώτη μου φορά. Πρώτα ουρλιάζω και μετά γελάω», ενώ η αλήθεια είναι ότι εμείς ακούμε μόνο τα ουρλιαχτά!

Υπενθυμίζουμε ότι η ίδια είχε ανεβάσει μια μέρα πριν στο Instagram και μια φωτογραφία από παλιά, απ’ όταν ήταν ακόμη 18 χρονών και με το φυσικό καστανό χρώμα στα μαλλιά της.

Η ίδια είχε μάλιστα γράψει στη λεζάντα δίπλα απ΄την φωτογραφία ότι: «Και επειδή κατάλαβα ότι σας αρέσουν οι παλιές μου φωτό… δείτε και αυτή! Διαφήμιζα γνωστή εταιρεία κοσμημάτων! Ήμουν εντελώς άγνωστη περίπου 18 χρόνων…πριν μπει στην ζωή μου η τηλεόραση (δεν υπήρχαν ακόμα το ιδιωτικά κανάλια) και το αγαπημένο ξανθό χρώμα των μαλλιών μου! Ευχαριστώ την Χ. Πολιτη που κάπου την ανακάλυψε».

Να της ευχηθούμε Καλή Χρονιά, με περισσότερη περιπέτεια στη ζωή της!

Διαβάστε ακόμη:

Η Ελένη έκανε πρόταση στον Άκη κι εκείνος της έριξε άκυρο!