Πολλά ακούγονται για τα επόμενα βήματα της Ελένης Μενεγάκη και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες. Η Ελένη Μενεγάκη ανοίγει παντοπωλείο στην Αθήνα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.

Αρχικά, οι φήμες ήθελαν την παρουσιάστρια να κάνει ένα επιχειρηματικό άνοιγμα στην Άνδρο, ένα beach bar -κάτι που ακόμα δεν αποκλείεται- ενώ σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα η Ελένη Μενεγάκη ανοίγει παντοπωλείο στην Αθήνα και συγκεκριμένα μάλλον στην Κηφισιά.

Φυσικά, σύμφωνα με το Λοιπόν, δεν θα είναι ένα οποιοδήποτε παντοπωλείο. Θα είναι γεμάτο με βιολογικά προϊόντα τα οποία θα προμηθεύεται από μικρές κτηνοτροφικές μονάδες αλλά και κτήματα της Άνδρου. Η Ελένη διατηρεί τον δικό της κήπο αλλά….θα ανοίξει παντοπωλείο με προϊόντα κατά κύριο λόγο από το νησί της αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας;

Τίποτα δεν είναι σίγουρο και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Οι φήμες, όμως, καλά κρατούν και λένε πως το υποτιθέμενο παντοπωλείο που θα ανοίξει η Ελένη Μενεγάκη θα έχει τρεις υπαλλήλους που θα εξυπηρετούν τους πελάτες ενώ το κατάστημα θα έχει και delivery.

Τώρα από πού έγιναν γνωστές όλες αυτές οι πληροφορίες….άγνωστο και όλοι περιμένουν το επόμενο βήμα της Μενεγάκη. Λέτε να το γυρίσει στα βιολογικά, την κτηνοτροφία ή την κηπουρική; Πάντως, ο Μάκης Παντόπουλος ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει η σύντροφός τους είναι έτοιμος να τη στηρίξει.

Προς το παρόν πάντως, απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της στις όμορφες Κυκλάδες, κάνει τα μπάνια της, χαλαρώνει και γεμίζει τις μπαταρίες για τη νέα σεζόν! Κι ενώ οι φήμες θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να σταματά την τηλεόραση αυτό σίγουρα δεν θα γίνει άμεσα!

Διαβάστε επίσης:

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει tour στις Κυκλάδες και φωτογραφίζεται με τις κόρες της! | Photos