Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για την προσωπική της ζωή και γιατί δεν έκανε παιδιά! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Μια απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Κοκκίδου στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» όπου και μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή, αλλά και γιατί δεν έκανε παιδιά!

Ειδικότερα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μιλώντας στη δημοσιογράφο της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» ανέφερε ότι παρόλο που έφθασε κοντά στον γάμο, τελικά δεν προχώρησε στο επόμενο βήμα.

Η Ελένη Κοκκίδου συγκεκριμένα είπε ότι ενώ είχε βρει τον έρωτά της ζωής της, τον άφησε να φύγει: «Είχα νιώσει πίεση και δεν θα μπορούσαμε να ορθοποδήσουμε. Έχω ερωτευτεί πολλές φορές, όπως, και εξακολουθώ να ερωτεύομαι. Είναι αυτό το φτερούγισμα που νιώθεις στο στήθος. Είναι μια κατάσταση που σε βγάζει από την καθημερινότητά σου»!

Στη συνέχεια, η ίδια σε ερώτηση για το εάν μετάνιωσε που δεν έκανε παιδί απάντησε ότι δεν μετανιώνεις για κάτι που δεν έχει συμβεί, ενώ πρόσθεσε ότι: «Προσπάθησα να μείνω έγκυος, αλλά δεν τα κατάφερα. Είχα κάποια θέματα υγείας και γι’ αυτό δεν έκανα τελικά παιδιά. Αλλά θα ήθελα, φυσικά θα ήθελα να έχω, αλλά δεν παραπονιέμαι ή μετάνιωσα για κάτι. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά κι όλα τα μωρά είτε είναι ανθρώπινα είτε είναι ζώα».

Ερωτηθείσα για το πώς θυμάται τα παιδικά της χρόνια, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ανέφερε ότι: «Θυμάμαι πάντα ότι είχα ένα βάσανο εσωτερικό και γι’ αυτό ήθελα να φεύγω και έλεγα θέλω να μείνω μόνη μου, είχα μια αντίδραση. Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να παρατηρώ τους ανθρώπους, να παρατηρώ συμπεριφορές», ενώ η κα. Κοκκίδου είπε ακόμη ότι έχει τύχει να λαχταρήσει τους γονείς της αρκετές φορές, κρυβόταν κάτω από τα τραπέζια, έπαιρναν τηλέφωνο την αστυνομία κτλ.

Διαβάστε ακόμη:

Η Κλέλια Ρένεση και ο Μάνου Τσάο θα γίνουν γονείς!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved