Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην κουζίνα του Άκη Πετρετζίκη και έφαγε… άκυρο στην πρόταση συνεργασίας που του έκανε on air!

Τι είπε η Ελένη Μενεγάκη στον Άκη Πετρετζίκη; Να συνεργαστούν στην τηλεόραση και ν’ αναλάβει εκείνος το κομμάτι της μαγειρικής της εκπομπής!

Αν αναρωτιέσαι τι της απάντησε ο σεφ, αυτό που είπε μάλλον θα σε ξαφνιάσει! Ο Άκης Πετρετζίκης έριξε άκυρο στην Ελένη Μενεγάκη, λέγοντάς της πως η μόνη πιθανότητα να συνεργαστούν είναι σε βραδινή εκπομπή ή σε εκπομπή που θα γίνεται τις Κυριακές, κι αυτό γιατί ο χρόνος του είναι πολύ περιορισμένος.

Όταν η παρουσιάστρια και ο σεφ μπήκαν στην κουζίνα να μαγειρέψουν, η Ελένη έδειξε για ακόμα μια φορά πόση αδυναμία του έχει!

Έτσι, τον ρώτησε ευθέως στον αέρα εάν θέλει να συνεργαστούν.

«Όταν κάνεις late night show να ξέρεις ότι άμα είναι κάθε Κυριακή είμαι πρόθυμος να έρθω και εγώ να μαγειρεύω», είπε ο Άκης Πετρετζίκης με την Ελένη Μενεγάκη να τον ρωτάει «Δηλαδή σε κάτι προς μεσημέρι δεν έχουμε καμία ελπίδα. Ούτε μια φορά τον μήνα;».

Ο σεφ της απάντησε αρνητικά, λέγοντάς της πως δεν έχει καθόλου χρόνο τις καθημερινές.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής έγινε ακόμα ένα απολαυστικό σκηνικό! Ο Άκης Πετρετζίκης ζήτησε βοήθεια από την Ελένη για τη μαγειρική κι εκείνη λίγο έλειψε να… γκρεμίσει το ψυγείο!

Της ζήτησε να φέρει από το ψυγείο ένα από τα υλικά της συνταγής κι εκείνη έκλεισε με τόση μανία την πόρτα του ψυγείου που… έπεσαν όλα κάτω! Δεν πειράζει Ελένη, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες αυτά!

Η Ελένη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με τον Άκη στην κουζίνα, δείχνοντας πόσο καλά πέρασε:

Δες κι αυτό:

Όλοι μιλούν για το video του Άκη Πετρετζίκη στο 9gag!