Όπως είναι ήδη γνωστό η Ελένη Χατζίδου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. Κι αυτό γιατί περιμένει να έρθει στη ζωή της το πλάσμα που θα δώσει άλλο νόημα στην ύπαρξή της.

Πριν λίγες μέρες, συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τον ερχομό του πρώτου της παιδιού με έναν πρωτότυπο και γλυκό τρόπο. Η ανακοίνωση έγινε με ένα πολύ όμορφο εξώφυλλο και ένα καινούργιο τραγούδι με στίχους από παιδικά τραγούδια. Το βράδυ, όμως, της Δευτέρας έγινε γνωστό και το φύλο του μωρού της Ελένης Χατζίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε για ακόμα μία φορά τη χαρά της. Το φύλο του μωρού της Ελένης Χατζίδου το αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα story που ανέβασε γράφοντας “Φέτος ζούμε ένα απίστευτο θαύμα! Καλό Πάσχα και εύχομαι να ζήσετε και εσείς ένα θαύμα με οποιοδήποτε τρόπο”, ενώ η ίδια η φωτογραφία αποκάλυπτε ότι η τραγουδίστρια κυοφορεί ένα κοριτσάκι.

φύλο του μωρού της Ελένης Χατζίδου

Αναμφίβολα, η γνωστή τραγουδίστρια και ο παραολυμπιονίκης Ετεοκλής Παύλου διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να προκύπτουν.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η Ελένη Χατζίδου έκανε μία ακόμα αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της. Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι πρέπει να κάνει μια ένεση κάθε μέρα την περίοδο που είναι έγκυος. Η ένεση αυτή είναι για τη θρομβοφιλία και η Ελένη Χατζίδου έστειλε ένα πολύ όμορφο μήνυμα στους fans και έδωσε δύναμη στις γυναίκες που μπορεί να αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο πρόβλημα υγείας.

Ας ελπίσουμε πως η τραγουδίστρια θα έχει μία ομαλή κύηση και πως όλα θα πάνε καλά τόσο για αυτή, όσο και για το μωρό που περιμένει να έρθει στον κόσμο σε μερικούς μήνες.

Διάβασε ακόμα:

Η Ελένη Χατζίδου πρέπει να κάνει μια ένεση κάθε μέρα όσο είναι έγκυος και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα