Η ειλικρινής συνέντευξη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και το μεγάλο του παράπονο!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός στο κοινό είτε για τους ρόλους που έχει υποδυθεί είτε για τις δηλώσεις του στις συνεντεύξεις που δίνει.

Έτσι, η ειλικρινής συνέντευξη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στο περιοδικό People έρχεται να μας κάνει να τον θαυμάσουμε για έναν ακόμη λόγο, καθώς σε αυτή μίλησε για πολλά, μεταξύ των οποίων και της σχέσης του με τον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κυριακίδης μίλησε με ειλικρίνεια για το γεγονός ότι δεν θέλει καν να σκέφτεται την απόκτηση ενός παιδιού, αλλά και ότι στην ουσία στη «Μουρμούρα» υποδύεται τον πατέρα του, με τον οποίο δεν είχαν και τόσο καλές σχέσεις.

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει κάποιος φόβος που γίνεται εντονότερος όσο μεγαλώνει, ο αγαπημένος ηθοποιός ανέφερε ότι: «Ο φόβος του να γίνω ο πατέρας μου. Βέβαια, θέλεις δεν θέλεις, στο τέλος θα μοιάσεις στους γονείς σου. Θα πάρεις και τα καλά και τα στραβά τους. Βλέπεις, το DNA έχει καταγραφεί μέσα σου. Για παράδειγμα, εγώ με τα χρόνια γίνομαι πιο απόμακρος και κλειστός χαρακτήρας. Ακριβώς όπως ήταν ο πατέρας μου», ενώ σε ερώτηση για το πότε κατάλαβε τον πατέρα του, ο ίδιος απάντησε ότι:

Αφότου πέθανε. Ξέρεις, η καθημερινότητα καμιά φορά θολώνει τη σκέψη. Θυμάσαι άλλα και ξεχνάς άλλα. Όταν πια κρατήσεις λίγες αποστάσεις εκεί, συνειδητοποιείς την ουσία των πραγμάτων. Αυτό συνέβη και στην περίπτωσή μας

Ποιο ήταν το μεγάλο του παράπονο; Ότι δεν θυμάται να τον πήγε ποτέ διακοπές το Καλοκαίρι και ότι εάν έκανε ως παιδί μια-δυο φορές διακοπές, ήταν με τη μητέρα του ή με κάποιον συγγενή: «Με τον πατέρα μου ποτέ. Ασχολούνταν συνεχώς με τη δουλειά».

Μάλιστα, ο πατέρας του ηθοποιού ήταν λογιστής, ακριβώς όπως ο κυρ Ηλίας στη «Μουρμούρα», με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη ν’ αναφέρει ότι:

Ήταν μια δουλειά που είχα μισήσει μικρός και τώρα μου τα ’φερε η μοίρα να υποδύομαι τον λογιστή

Ερωτηθείς για το εάν γινόταν πατέρας, τι θα έκανε διαφορετικά, ο ίδιος απάντησε ότι ένα τέτοιο σενάριο δεν θα ήθελε καν να το σκέφτεται:

Ούτε σαν σκέψη δεν θέλω να υπάρχει αυτό. Δεν θα ήμουν καλός πατέρας. Μάλλον απόμακρος και αυταρχικός. Μου απορροφά τόσες ώρες της μέρας η δουλειά μου και οι μελέτες μου που δεν θα ήταν ωραίο να πω σε ένα παιδί: «Σταμάτα γιατί θέλω να διαβάσω»

Στη συνέχεια, ο ίδιος με απόλυτη ειλικρίνεια αναγνωρίζει τα ελαττώματα του χαρακτήρα του και απαντώντας στην ερώτηση για το εάν δεν θα θυσίαζε τον δικό του προσωπικό, ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, ανέφερε πως: «Μπορεί και να τον θυσίαζα, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος. Ίσως κάποιες στιγμές να ήθελα να επιβληθεί το δικό μου. Είμαι εγωιστής κι αυτό είναι ένα από τα βασικά μου ελαττώματα. Επίσης, βλέπω συχνά να χρησιμοποιούν τα παιδιά ως άλλοθι για να φτιάξουν τις χαλασμένες σχέσεις τους. Δεν είναι το παιδί η σωστή λύση».

Τέλος, στην ατάκα ποιος θα τον γηροκομήσει, εκείνος είναι κάθετος και απαντά: «Ουδείς! Δεν θέλω να με γηροκομήσει κανείς! Θα πάω σε ένα ωραίο γηροκομείο και ελπίζω ότι θα βρεθεί κανένας καλός Χριστιανός να μου δώσει τα φάρμακά μου μέχρι να φύγω και εγώ από αυτή τη ζωή. Άσε που πιστεύω ότι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου είναι όταν αυτός πεθαίνει».

Διαβάστε ακόμη:

Η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για την προσωπική της ζωή και γιατί δεν έκανε παιδιά! (Video)
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved