Το γνωστό plus-size μοντέλο δεν διστάζει να δείχνει το σώμα της ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η έγκυος Ashley Graham αποκάλυψε στους followers της τις ραγάδες που έχει αποκτήσει και είναι για ακόμα μία φορά απίστευτα σέξι! 

Πριν λίγες μέρες, το πιο γνωστό plus-size μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και έκανε το πιο όμορφο δώρο επετείου στο σύζυγό της. Η Ashley Graham, που όπως φαίνεται δεν την έχει απασχολήσει ποτέ η εικόνα του σώματος της, θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα και εδώ και λίγες μέρες φαίνεται να μοιράζεται αυτή τη χαρά της με τους χιλιάδες followers της στο Instagram μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζει αρκετά συχνά.

Ανάμεσα σε αυτά τα δημοσιεύματα ανέβασε και μία γυμνή της φωτογραφία και αυτή τη φορά όχι για να επιβεβαιώσει πόσο σέξι είναι, αλλά αντιθέτως για να δείξει πώς και πόσο πολύ αλλάζει το σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τη φωτογραφία την ανέβασε με τη λεζάντα “Ολόιδιο, αλλά και λίγο διαφορετικό”.

Με αυτή την κίνηση το γνωστό plus-size μοντέλο θέλησε να δώσει ένα θετικό μήνυμα στους fans της για το σώμα και κυρίως στις γυναίκες που έχουν ραγάδες, αλλά και σε αυτές που περιμένουν να γίνουν μανούλες.

Φυσικά, όπως ήταν λογικό, οι fans της την αποθέωσαν για ακόμα μία φορά και σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια τη φωτογραφία αυτή.

Η έγκυος Ashley Graham μπορεί να βλέπει την κοιλιά της φουσκώνει όλο και περισσότερο, όμως συνεχίζει να μας αποδεικνύει με κάθε τρόπο πόσο όμορφη και εντυπωσιακή είναι παρά τα κιλά της. Άλλωστε, αυτό είναι που την κάνει τόσο ξεχωριστή!