Η Δραγούμη φωτογραφίζεται topless στο φακό της Αποστολίας Ζώη!

LIKE US ON FACEBOOK

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η Ναταλία Δραγούμη είναι μια από τις όμορφες και γοητευτικές ηθοποιούς στην Ελλάδα. Είναι ταλαντούχα, κομψή και πάντα μετρημένη. Η Δραγούμη topless στο Instagram, ανεβάζει τη θερμοκρασία!

Η Ναταλία Δραγούμη είναι, μεταξύ άλλων, και ακομπλεξάριστη. Την έχουμε δει πολλές φορές να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα και χωρίς ρετούς στις φωτογραφίες της. Έχει μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές για πράγματα που την ενοχλούν και πάντα θέτει τα όρια της.

Τώρα η Δραγούμη topless στο Instagram ανεβάζει μια καλλιτεχνική φωτογραφία χωρίς να προκαλεί. Την φωτογραφία τράβηξε η Αποστολία Ζώη, στην οποία η Ναταλία έδωσε και τα… credits!

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη, ενώ κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Toc Toc» και ενθουσιάζει τους παρευρισκόμενους!

Να θυμίσουμε πως η 46χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη κι έχει δύο παιδιά και η κόρη της έχει.. καλλιτεχνική φλέβα όπως και η μαμά! Μάλλον!

Η Ναταλία Δραγούμη πρόσφατα σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από οικογενειακό τους φίλο όταν ήταν πολύ μικρή, γύρω στα 12 της χρόνια. Και ως μανούλα πια αναφέρει πως αν κάποιος πειράξει τα παιδιά της μπορεί να σκοτώσει.

Δεν το είχα πει στην μητέρα μου! Αυτός ο άνθρωπος δεν ξανάρθε στην Ελλάδα, ήταν Γάλλος φιλέλληνας. Δεν ξέρω καν αν ζει! Το είπα στην αδερφή μου γιατί ντράπηκα να το πω στην μητέρα μου και στον πατέρα μου! Ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε βία και δεν έπαθα κάτι σωματικό, αλλά θα μπορούσα να πάθω ψυχικό! Πρέπει να ήμουν 12 ετών, δεν ήμουν τόσο μικρή ώστε να είμαι απονήρευτη και μπόρεσα κάπως να ξεγλιστρήσω χωρίς να πάθω κάποιο τραύμα. Μπορώ να σκοτώσω αν κάποιος πειράξει τα παιδιά μου

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved