Η Δούκισσα Νομικού περιμένει το δεύτερο παιδί της!

LIKE US ON FACEBOOK

Έγκυος η Δούκισσα Νομικού στο δεύτερο παιδί της και η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Θεοδωρίδη. Ποιον μήνα διανύει η όμορφη παρουσιάστρια;

Έγκυος η Δούκισσα Νομικού στο δεύτερο παιδί της, ενώ ο μικρός Σάββας, ο μοναχογιός της μέχρι στιγμής έγινε ενός χρονών. Τα νέα είναι ευχάριστα και η παρουσιάστρια θα γίνει ξανά μανούλα για δεύτερη φορά και σε λίγους μήνες θα έχει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

Κι αφού χθες η Δούκισσα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της, κυκλοφόρησαν και τα ευχάριστα για δεύτερη εγκυμοσύνη! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού HELLO!, η Δούκισσα Νομικού και ο Θοδωρής Θεοδωρίδης θα αυξήσουν την οικογένειά τους κατά ένα μέλος και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό HELLO!, η διάσημη παρουσιάστρια θα φέρει σε μερικούς μήνες στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, καθώς διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Την είδηση σχολίασε και ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό, επιβεβαιώνοντας την εγκυμοσύνη της Νομικού! Όπως σχολίασε σχετικά:

«Η οικογένεια της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη θα μεγαλώσει καθώς η Δούκισσα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους. Προτεραιότητα της είναι η ωραία της οικογένεια. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της».

Ο μικρός Σάββας θα αποκτήσει μια αδερφούλα ή έναν αδερφό; Εμείς ευχόμαστε στη Δούκισσα Νομικού να έχει μια καλή εγκυμοσύνη ενώ περιμένουμε να το επιβεβαιώσει και η ίδια με μια γλυκιά φωτογραφία, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει!

Δείτε επίσης:

Το πιο γλυκό tb της Νομικού απ’ το μαιευτήριο για τα πρώτα γενέθλια του γιου της!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved