Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Δούκισσα Νομικού με τον γιο της, στον οποίο έχει αφιερωθεί ολοκληρωτικά και λατρεύει. Η πρώτη φωτογραφία και οι στόχοι της για το 2019!

Η Δούκισσα Νομικού με τον γιο της, Σάββα είναι αχώριστοι! Η μαμά Δούκισσα κάνει τα πάντα και προσπαθεί να δώσει τα πάντα στον γιο της ενώ η ευτυχία της έχει ολοκληρωθεί.

Είναι μια “χαζομαμά” που αφιερώνεται ολοκληρωτικά στο παιδί της και ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί του! Κι ενώ πολλές φορές μας έχει δείξει το χεράκι του ή τη σκιά του, τώρα ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία συνοδευόμενη από τους στόχους της για τη νέα χρονιά.

Ποιοι είναι οι στόχοι της;

«Να είμαι η καλύτερη μαμά για τον γιο μου. (Να τον μεγαλώνω με αισιοδοξία, χαμόγελα, αυτοπεποίθηση και χιούμορ, να τον προστατεύω, να μαθαίνω από αυτόν, να είμαι πάντα δίπλα του, να τον καθοδηγώ, να προετοιμάζω τα φτερά του για να μπορέσει μια μέρα να πετάξει πολύ ψηλά. Εντάξει, όχι πολύ μακριά από τη μαμά. Όλα αυτά βέβαια θα τα προσπαθώ όχι μόνο το 2019. Προφανώς. Πλέον, για όσο ζω και αναπνέω αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος και ουσιαστικότερος στόχος μου», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει την πιο γλυκιά φωτογραφία!

Η Δούκισσα Νομικού θέτει 10 στόχους για το 2019 τους οποίους μοιράζεται με τους followers της στο Instagram. Και για κάθε στόχο έχει και μια σχετική φωτογραφία…

«Να χαμογελάω πιο συχνά. (Να γίνομαι το χαμόγελο στα χείλη όσων αγαπώ. Να είμαι δυνατή δίπλα τους. Να είμαι δυνατή και για μένα. Να μην πέφτω για χαζά, μόνο για τα ουσιαστικά. . Και τότε όμως, να παίρνω μια βαθιά ανάσα και να σηκώνομαι ξανά», γράφει σε ένα άλλο post της.

Και ο τρίτος -μέχρι στιγμής- στόχος της, αφορά τη γυμναστική.

«Να μάθω να κάνω γυμναστική στον αέρα. Aerial yoga δηλαδή. Λέτε να φάω πολλές τούμπες; Διαφορετικά, στόχος μου είναι να μάθω να κάνω την #scorpiopose στην κανονική yoga, γιατί μέχρι στιγμής μόνο του σκύλου την πόζα ξέρω. Όπως και να έχει, φέτος θα κάνω γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα έστω κ μισή ώρα πριν πάω για ύπνο. Θέλω να έχω -πρωτίστως- ένα υγιές, δυνατό και ευλύγιστο σώμα, χρειάζομαι αντοχές για το ατελείωτο παιχνίδι-μπουσούλημα και φυσικά, δεν θα έλεγα όχι σε λίγη γράμμωση για το καλοκαιράκι», γράφει τη λεζάντα η Δούκισσα Νομικού.

Δείτε επίσης:

Η πρωτότυπη και δημιουργική εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού για την Πρωτοχρονιά! (Photo)