Η μαμά Δούκισσα Νομικού διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της, αφού κρατά στην αγκαλιά της το παιδάκι της. Η ευτυχία της συμπληρώθηκε και η ζωή της έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Η μαμά Δούκισσα Νομικού είναι αχώριστη με τον γιο της και σε ελάχιστες περιπτώσεις πρέπει να τον αποχωριστεί λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, όπως το ταξίδι της στο Παρίσι για το Paris Fashion Week.

Και όπως αποκάλυψε στο gala ένιωθε τύψεις και ενοχές. «Τον έβλεπα συνέχεια μέσω facetime και ευτυχώς ήταν χαμογελαστός και χαρούμενος και ηρεμούσα. Τον είχα όμως συνέχεια στο μυαλό μου. Εκείνον σκεφτόμουν όταν περπατούσα στην πασαρέλα, σε εκείνον έστελνα τα φιλιά», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα.

Τι άλλαξε στη ζωή της από τότε που έγινε μητέρα; Πολλά. Και κυρίως άλλαξε η ίδια.

Έγινα πιο τρυφερή ακόμη πιο ευαίσθητη, κατάλαβα και αγάπησα περισσότερο τους γονείς μου, έγινα πρωινός τύπος χωρίς να γκρινιάζω. Ευτυχώς, είμαι από τις τυχερές μανούλες γιατί ο γιος μου είναι ένα πολύ εύκολο μωρό. Κοιμάται από δυο μηνών δώδεκα ώρες το βράδυ, τρώει όλο του το φαγητό και γελάει συνέχεια. Τώρα με τα δόντια του έχει κάποια ανησυχία, αλλά και αυτή την ξεπερνάει με αξιοπρέπεια. Η μόνη μου αγωνία είναι να είναι καλά

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 11 κιλά, αλλά δεν αυτό δεν την άγχωσε καθόλου. Είναι full time μαμά και είναι πολύ χαρούμενη για αυτό!

Βέβαια, έχουμε και τις γιαγιάδες που είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν. Όσο για τη σχέση μας, φυσικά άλλαξε. Πλέον δεν είμαστε δύο άνθρωποι αλλά τρεις. Ο χρόνος με ένα νεογέννητο στο σπίτι είναι πολύ περιορισμένος, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, κατανόηση και επικοινωνία όλα γίνονται πιο εύκολα

Με τον σύζυγο της είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, διαφέρουν σε πολλά σημεία και είναι αυτό ακριβώς που τους ενώνει.

«Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον σε απίστευτο βαθμό. Θαυμάζω τα πάντα πάνω του. Την αισιοδοξία του, το μυαλό του, το χαμόγελο του. Οι όποιες διαφωνίες μας έχουν να κάνουν με χαζά πράγματα, π.χ. εκείνος δεν θέλει να βάφομαι καθόλου κι εγώ θέλω να τρώει περισσότερα φρούτα και λαχανικά», είπε η Δούκισσα Νομικού.

Η ίδια πιστεύει στην τύχη, στις σωστές επιλογές και κυρίως στην εργατικότητα, στην πειθαρχία και την ευγένεια. Θεωρεί πως έχει αφήσει πίσω της ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με τη γυναικεία ματαιοδοξία και πλέον όλες της οι ανασφάλειες αφορούν αποκλειστικά και μόνο το παιδί της.

Ποια στιγμή στη ζωή της θα ήθελε να ξαναζήσει;  «Τη στιγμή του τοκετού».

Διαβάστε επίσης:

H Δούκισσα είναι στο Παρίσι αλλά ο μικρός Σάββας τρώει όλο το φαΐ του! (Photo)