Η Δούκισσα Νομικού επιβεβαιώνει τις φήμες που την θέλουν να είναι έγκυος, οι οποίες είχαν κατακλύσει το Διαδίκτυο την τελευταία εβδομάδα. Η πανέμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Η Δούκισσα Νομικού είναι έγκυος, και το δηλώνει πλέον ανοιχτά, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό και την χαρά της. Η οικογένειά της, που είναι και η προτεραιότητα της, πρόκειται να μεγαλώσει με την προσθήκη ενός νέου μέλους.

Διανύει, όπως και κάθε μανούλα, την καλύτερη περίοδο της ζωής της και είναι περήφανη για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Με την ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόσταρε μια γλυκιά φωτογραφία με το γιο της είπε, επιβεβαιώνει τις φήμες και παραδέχεται ότι είναι έγκυος:

Ευχαριστούμε πολύ για όλες τις ευχές και τα όμορφα λόγια που μας έχετε στείλει ? Η αγάπη σας είναι αστείρευτη ❤️ Ναι, ο Σάββας, πρώτα ο Θεός, θα έχει σύντομα αδερφάκι ? Ανυπομονούμε ?#family #pregnancy #mommytobe#round2 #happy #blessed #love

Την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης ανακοίνωσε πρώτος ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό. Πιο συγκεκριμένα είχε πει ο δημοσιογράφος:

Σε περίπου πέντε με έξι μήνες ο Σάββας θα έχει αδελφάκι… Τώρα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της… Η Δούκισσα είναι στα καλύτερά της, είναι τόσο όμορφη και προτεραιότητά της είναι η οικογένεια

Εμείς της ευχόμαστε με το καλό και να έχει μια εύκολη, και δίχως προβλήματα εγκυμοσύνη. Ποιος ξέρει, ίσως, στην κοιλίτσα της κρύβεται μια junior Δούκισσα που θα είναι το ίδιο γλυκιά!

Διάβασε και αυτό:

Η Δούκισσα Νομικού περιμένει το δεύτερο παιδί της!