Η Δούκισσα Νομικού 40 μέρες μετά τη γέννα έχει το σώμα που θα ζήλευαν όλες και για ακόμη μια φορά μας αφήνει άφωνες. Η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ο εναλλακτικός τίτλος αυτού του άρθρου θα μπορούσε να ήταν η Δούκισσα Νομικού 40 μέρες μετά τη γέννα είναι σαν μην γέννησε ποτέ, καθώς στις φωτογραφίες που δημοσιεύει τις τελευταίες μέρες στο Instagram, φαίνεται σαν μικρό κοριτσάκι.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία τον προηγούμενο μήνα υποδέχτηκε το δεύτερο της παιδάκι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία απ’ την πρώτα της βόλτα μετά τη γέννηση της κορούλας της.

Τι βλέπουμε σε αυτή τη φωτογραφία; Ότι η Δούκισσα Νομικού κατάφερε μέσα σε χρόνο dt να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να έχει ένα σώμα που θα ζήλευαν όλες. Ποιο είναι το μυστικό σου Δούκισσα και γιατί δεν το μοιράζεσαι μαζί μας;

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου τη βλέπουμε ακουμπισμένη σε έναν τοίχο: «Το instagram caption που ταιριάζει σε αυτή τη φωτογραφία είναι το εξής: “I am a woman, what’s your superpower?” Η αλήθεια πίσω από αυτή τη φωτογραφία είναι: “Βασικά, 40ντισαμε και βγήκαμε επιτέλους από το σπίτι”. Instagram caption VS Reality. Τι προτιμάς;».

Τέλος, η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε και μερικά Stories στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου εκεί μας δείχνει όλα όσα κρύβονται πίσω απ’ τις τέλειες αναρτήσεις στο Instagram. Για ακόμη μια φορά απολαύστε την!

Διάβασε ακόμη:

Το άλλο πρόσωπο της Δούκισσας Νομικού μέσα από μια διαφορετική συνέντευξη!