Η Kylie Jenner στα 20 της βγάζει όσα δεν θα βγάλεις σε όλη σου τη ζωή! Και τα κάνει όλα μόνη της!

LIKE US ON FACEBOOK

Η Kylie Jenner στο Forbes είναι έτοιμη να σπάσει το ρεκόρ του Μαρκ Ζούκερμπεγκ αφού μόλις στα 20 της χρόνια είναι δισεκατομμυριούχος.

Η Kylie Jenner στο Forbes ποζάρει ως πιο νέα, επιτυχημένη, δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έτοιμη να ξεπεράσει το ρεκόρ του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Η πιο μικρή της οικογένειας Kardashian-Jenner μόλις στα 20 της χρόνια έχει περιουσία περίπου 1 δις. δολάρια (900 εκ δολάρια). Η Kylie Jenner είναι 20 χρονών (επαναλαμβάνουμε) και έχει 110 εκατομμύρια followers στο Instagram και είναι έτοιμη να ξεπεράσει τον ηγέτη του Facebook που μπήκε στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους όταν ήταν 23 χρονών.

Το περιοδικό Forbes αναγνωρίζει και τον επαγγελματισμό και τη δημιουργικότητα της μικρής Jenner, η οποία λανσάρει τα καλλυντικά της και έχει χιλιάδες fans.

Όταν ενηλικιώθηκε, ίδρυσε τη δική της εταιρία με προϊόντα για νύχια και χείλη, η οποία βρέθηκε στην κορυφή από την πρώτη κιόλας στιγμή και της αποφέρει κέρδη περισσότερα από 600.000.000 δολ.

Πριν από τρία χρόνια κυκλοφόρησε το πρώτο κουτί καλλυντικών της το περίφημο «Kylie Lip Kits» με τιμή 29 δολ. το οποίο πωλήθηκε σε χρόνο dt και το μέλλον της προδιαγραφόταν ήδη από τότε λαμπρό.

Μάλιστα, η Kylie Jenner πρόσφατα αποφάσισε να αφαιρέσει τα επιθέματα υαλουρονικού που είχε στα χείλη της, να επιστρέψει στο «natural look» και αυτή τη νέα τάση φαίνεται πως θα ακολουθήσει και στην εταιρεία που έχει.

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Kylie λανσάρει την καινούργια της συλλογή η οποία αναμένεται πως θα εκτοξευτεί και θα της αποφέρει ακόμα περισσότερα κέρδη στο ταμείο της.

SUMMER COLLECTION X KYLIE COSMETICS! launches this Friday the 13th! 🧡💗💛

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Φυσικά, η περιουσία της είναι αμύθητη και ξεπερνά κατά πολύ αυτές των αδερφών της Kim, Kendall και Khloe. Μάνατζερ όλων των αδελφών είναι η μητέρα τους Kris Jenner, η οποία κρατά το 10% των κερδών τους. Οικογενειακές επιχειρήσεις λοιπόν…με την πιο μικρή της οικογένειας να τους βάζει τα γυαλιά!

Διαβάστε επίσης:

Η 22χρονη Kendall εκτόπισε τη Gisele! Η λίστα με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved