Μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε για τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή Happy Day για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και προσπάθησε να βάλει ένα τέλος στο θέμα.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως το βράδυ της Τετάρτης είχε επικοινωνία με τη Σίσσυ Χρηστίδου για το συγκεκριμένο ζήτημα που προκλήθηκε, ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε πως, ενώ στόχος στην εκπομπή είναι το χιούμορ, συχνά δεν πετυχαίνει αυτό. Γι’ αυτό τον λόγο είπε πως ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη απ’ την Χρηστίδου. Η δημόσια συγγνώμη της Τσιμτσιλή στη Χρηστίδου για τα σχόλια για τα κιλά κι όλα όσα υποστήριξε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής:

«Ξέρετε ότι σε αυτή την εκπομπή ότι αφετηρία του σχολίου είναι πάντα το χιούμορ, καλή διάθεση και καλή πρόθεση. Ενδεχομένως αυτό να μην πετυχαίνει πάντα, είναι μια ζωντανή εκπομπή, είμαστε πολλοί άνθρωποι που συζητάμε και κάποιες φορές μπορεί να γίνονται και ατυχή σχόλια. Είμαστε εδώ, έχουμε το θάρρος και τα αντανακλαστικά αυτό να το δούμε, να το παραδεχτούμε και αν χρειαστεί να ζητήσουμε και συγγνώμη.

Εγώ χθες το βράδυ μίλαγα με τη Σίσσυ Χρηστίδου πάρα πολλή ώρα και τα βρήκαμε, της εξήγησα, το κατάλαβε. Οφείλω, ωστόσο, να ζητήσω συγγνώμη και στη Σίσσυ και στα κορίτσια που μας βλέπουν, σε περίπτωση που παρεξηγήθηκαν. Αυτή η εκπομπή ποτέ δεν έχει δείξει τάσεις για bullying σε ανθρώπους με περισσότερα κιλά, αντιθέτως πάντα αυτοσαρκαζόμαστε και τρολάρουμε ο ένας τον άλλον για τα κιλά μας. Εγώ ποτέ δεν πλασάρω το πρότυπο μιας καχεκτικής κοπέλας, τα βάζω και τα κιλάκια μου και τα δείχνω και κάνω και την πλάκα μου. Οπότε, μακριά από εμάς αυτό το bullying».

Την ίδια στιγμή, όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε αιχμές για το Πρωινό, με αφορμή τα σχόλια που είχαν κάνει για το Happy Day: «Σε ό,τι αφορά άλλες εκπομπές, απέναντι κιόλας, που υπερθεμάτισαν με περισπούδαστο και δασκαλίστικο ύφος, θα τους πρότεινα με πολλή αγάπη και επαγγελματικό σεβασμό, να ανατρέξουν στο αρχείο τους να δουν οι ίδιοι πώς έχουν σχολιάσει -συγκεκριμένα και το ίδιο άτομο- και να αφήσουν την ανθρωποφαγία. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».

Αντίστοιχα μπορείς να πεις ότι υπάρχει μια σκοπιμότητα από μια άλλη εκπομπή που παίζει απέναντι και αντί να κοιτάξει τη γίνεται στον σχολιασμό τον δικό της. Εγώ θυμώνω που μια εκπομπή πριν από έναν μήνα σχολίασε με τόσο άστοχο και τόσο χυδαίο τρόπο κάνοντας ακόμα και εφέ στο μοντάζ το χέρι πριν και μετά το ρετούς, ότι αυτή η εκπομπή και συνεργάτης της βγήκε να μας κουνήσει το δάχτυλο και να μας πει αν είναι ντροπή

Διαβάστε ακόμα:

Κι εσένα τι σε νοιάζει εάν πήρε ή έχασε κιλά η Χρηστίδου;