Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα Δευτέρα και η παρουσιάστρια μπήκε με το…δεξί! Μια πρεμιέρα διαφορετική και ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε να δούμε στο πάνελ.

Η παρουσιάστρια κάθισε στο θρόνο της, όμορφη και ανανεωμένη όπως σε κάθε σεζόν. Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητη και όλοι τη σχολίασαν!

Η λαμπερή παρουσιάστρια, επέστρεψε δυναμικά από τις διακοπές της και πολλά υποσχόμενη. Με μια αέρινη εμφάνιση, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα mini top σε απόχρωση του μπλε, το οποίο συνδύασε με ένα καφέ παντελόνι.

Κατά την έναρξη της εκπομπής της, η Ελένη έδειξε την ομάδα της και είπε: Καλησπέρα, καλό σας μήνα. Ελπίζουμε να μπαίνουμε με το δεξί! Εμείς σήμερα ξεκινάμε και κάνουμε ποδαρικό…Το συστατικό που θέλετε από εμάς το έχουμε… Διάθεση, κέφι, όρεξη και γλύκα…

Και ποια είναι η ομάδα της; Πολλά ακούστηκαν για το πάνελ της εκπομπής αλλά ποιους είδαμε φέτος να κάθονται δίπλα της; Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Παναγιώτης Χατζιδάκης, έμειναν στην θέση τους αλλά αυτήν την προσθήκη στο πάνελ κανείς δεν την περίμενε.

Στην ομάδα της είδαμε την Εύη Φραγκάκη! Όπως είπε η παρουσιάστρια, «η Εύη Φραγκάγκη έχει μεγάλη πορεία στην ενημέρωση, που αρχίζουμε κι εμείς σιγά σιγά να θέλουμε να πάρουμε κάτι κι από αυτήν». Τι εννοούσε με αυτό η Ελένη; Πώς μάλλον στην εκπομπή θα υπάρχει και η στήλη της ενημέρωσης για πρώτη φορά και αυτό είναι πραγματικά μια έκπληξη!

Στην κουζίνα της «Ελένης» θα είναι και φέτος ο Γιώργος Παπακώστας και ο Πέτρος Συρίγος, ενώ παραμένουν κανονικά με τις στήλες τους οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Τάσος Τεργιάκης, με τους οποίους η Ελένη Μενεγάκη συνεργάζεται εδώ και χρόνια.

Καλή αρχή κι από εμάς!

Διαβάστε επίσης:

Αδημοσίευτη φωτογραφία της Μενεγάκη 20 χρόνια πριν!