Η εορταστική εκπομπή στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό την Πρωτοχρονιά δεν είχε την κατάληξη που πολλοί θα θέλανε και συζητήθηκε πριν προβληθεί το επεισόδιο. Τι λέει η Demy για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Μίλησε για πρώτη φορά η Demy για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και το γεγονός ότι τελικά αποχώρησε. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά τόσο για την Demy όσο και για την Αποστολία Ζώη.

Demy και Αποστολία Ζώη είχαν ένα έντονο επεισόδιο στα γυρίσματα του επεισοδίου του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με την πρώτη ν’ αποχωρεί απ’ τα γυρίσματα, κατόπιν απόφασης της εταιρείας της, Panik Records, καθώς η θέση την οποία της όρισαν από την παραγωγή δεν της άρμοζε.

Η παραγωγή, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε θέση στην Demy όχι ανάμεσα στους καλεσμένους, αλλά δίπλα στο πιάνο! Στενοί συνεργάτες της τραγουδίστριας δηλώνουν πως δεν απαιτήθηκε από την Demy να καθίσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάζεται στο «Fantasia», όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, αλλά ανάμεσα σε κάποιους καλεσμένους.

Τι δηλώνει η ίδια για την εκπομπή και τι συγκεκριμένο σκηνικό; Η Demy αναφέρει πως δεν έγιναν τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως γράφτηκαν. Αποκάλυψε πως δεν τα βρήκε με την παραγωγή και παρ’ όλο που είχε κάνει πρόβες και είχε πληρώσει συνεργάτες, ρούχα και πράγματα αποφάσισε να μην το κάνει.

 Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις τα μεγαλοποιούν προς κάποια σεξιστική κατεύθυνση. Γιατί όντως εκείνο το βράδυ, συνέβησαν κάποια πράγματα. Δεν τα βρήκαμε με την παραγωγή και επέλεξα από το να κάνω κάτι που δεν με εκφράζει και εμένα και την εταιρεία μου που έχει επενδύσει τόσα χρόνια, χρόνο και χρήματα, να πάω σπίτι μου και ας είχα κάνει πρόβες, ας είχα πληρώσει συνεργάτες, ρούχα και πράγματα. Αλλά τέλοσπάντων κάναμε αυτή την επιλογή. Αλλά γράφτηκαν πράγματα, γιατί και η Αποστολία είχε ένα θέμα δικό της που δεν γνωρίζω καν ποιο είναι, μας έμπλεξαν μεταξύ μας ότι ξεμαλλιαστήκαμε. Είναι αυτό που με το που ακούσουν ότι μια γυναίκα απαιτεί κάτι για τη δουλειά της, γίνεται λίγο σεξιστικό

Δείτε επίσης:

Στην υγειά μας: Η Σάσα Σταμάτη πέταξε πιάτο και πέτυχε τη Τζένη Μπότση! (Video)