Η Cate Blanchett ταΐζει burgers τον Jimmy Fallon και παίζει «ρώσικη ρουλέτα» με αυγά | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Όταν μια αγαπημένη ηθοποιός συναντάει έναν αγαπημένο παρουσιαστή το αποτέλεσμα είναι μοναδικό κι ομολογουμένως ξεκαρδιστικό. Ο λόγος για την Cate Blanchett, η οποία επισκέφθηκε πρόσφατα το «Τhe Tonight Show» και τον Jimmy Fallon.

Η Cate Blanchett ταΐζει burgers τον Jimmy Fallon και παίζει «ρώσικη ρουλέτα» με αυγά μαζί του κι εμείς περνάμε δέκα λεπτά απολαμβάνοντας την άνεση και το χιούμορ και των δύο.

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε με «Fifty Shades of Burger», η Cate Blanchett δένει τα μάτια του Jimmy Fallon επειδή είναι sexy, όπως λέει η ίδια και στη συνέχεια τον βάζει να δοκιμάσει ένα κλασικό burger και ένα άλλο που σύμφωνα με την ίδια είναι το καλύτερο burger που έχει δοκιμάσει στη ζωή του.

Μάλιστα η Blanchett, μιμούμενη τον Mr. Grey ρωτάει τον Fallon: «Are you ready for your burger?».

Η ίδια όπως είπε είναι απογοητευμένη από τα burgers των ΗΠΑ, γι’αυτό έφερε στον Jimmy ένα κανονικό και ένα vegetarian burger από την Αυστραλία.

Η βραβευμένη με δύο Oscar ηθοποιός, την οποία θα απολαύσουμε σύντομα στο Ocean’s 8, δεν έμεινε μόνο στη δοκιμασία των burgers και σ΄ένα παιχνίδι με μπύρες, αλλά έπαιξε με τον Fallon και «ρώσικη ρουλέτα» με αυγά.

Ωμό ή βραστό αυγό; Ρωτούσαν η Blanchett και ο Fallon πριν χτυπήσουν τα αυγά που διάλεξαν στο μέτωπο τους. Ποιος αναδείχθηκε νικητής; Spoiler alert! Μα, η Cate Blanchett φυσικά.

Διαβάστε επίσης:

Σαν μια κοινή θνητή η Cate Blanchett και ο σύζυγός της στο μετρό! (Photo)

Photo: Andrew Lipovsky/NBC

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved