Στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε ύστερα από την γέννηση των διδύμων, η Beyonce, μίλησε για πρώτη φορά, για την περίοδο της εγκυμοσύνης καθώς και για τον σοβαρό κίνδυνο που αντιμετώπισε. Κινδύνευσε και η ζωή των διδύμων, αλλά και η δική της.

Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη της Beyonce στη Vogue. Όπως αποκάλυψε παρέμεινε για μεγάλο διάστημα, ένα μήνα, ακίνητη και ξαπλωμένη στο κρεβάτι πριν φέρει στην ζωή τα δίδυμα. Έπειτα, μπήκε εκτάκτως και για καισαρική, και κινδύνευσαν να χάσουν η ίδια και τα δίδυμα την ζωή τους.

«Μετά την γέννηση του πρώτου μου παιδιού, πίστευα σε όσα έλεγε η κοινωνία για το πώς θα έπρεπε να δείχνει το σώμα μου. Πιέστηκα πάρα πολύ για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε τρεις μήνες και προγραμμάτισα μια σύντομη περιοδεία για να είμαι σίγουρη πως θα το κάνω. Κοιτάζοντας πίσω, βλέπω πως όλο αυτό ήταν τρελό. Θήλαζα ακόμη όταν εμφανίστηκα σε εκείνη τη συναυλία στο Ατλάντικ Σίτι το 2012. Μετά τα δίδυμα, άρχισα να προσεγγίζω τα πράγματα πολύ διαφορετικά», αναφέρει στη συνέντευξή της.

Μιλώντας για την οικογένειά της και την στήριξη από τον Jay-Z:

Είχα πρηστεί από την τοξαιμία και ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι για πάνω από ένα μήνα. Η υγεία μου και των παιδιών μου κινδύνευαν, οπότε έκανα καισαρική. Περάσαμε πολλές εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών. Ο άντρας μου ήταν στρατιώτης και τόσο υποστηρικτικός. Είμαι περήφανη που τον είδα να δυναμώνει και να εξελίσσεται ως άντρας, καλύτερος φίλος και πατέρας. Είχα μπει σε mode επιβίωσης και δεν το συνειδητοποίησα μέχρι που πέρασαν κάποιοι μήνες. Σήμερα νιώθω ταύτιση με οποιονδήποτε γονιό έχει βιώσει μια τέτοια εμπειρία

Η Beyonce όπως εξηγεί, όταν γέννησε τα δίδυμα, ήταν 98 κιλά

Μετά την έκτακτη καισαρική, η Beyonce αποκαλύπτει ότι ένιωθε το σώμα της πολύ διαφορετικό. «Ήταν μεγάλο χειρουργείο. Μερικά από τα όργανά σου μετακινούνται προσωρινά και σε σπάνιες περιπτώσεις, αφαιρούνται προσωρινά στη διάρκεια του τοκετού. Δεν νομίζω πως το καταλαβαίνουν όλοι αυτό. Χρειάστηκα χρόνο για να αναρρώσω και όσο γινόταν αυτό άρχισα να αποδέχομαι το ότι έχω πλέον περισσότερες καμπύλες. Αποδέχθηκα αυτό που ήθελε το σώμα μου να είναι. Μετά από έξι μήνες ξεκίνησα την προετοιμασία για το Coachella. Έγινα προσωρινά βίγκαν, έκοψα τον καφέ, το αλκοόλ και όλα τα αναψυκτικά. Αλλά είχα υπομονή με τον εαυτό μου και απολάμβανα τις νέες καμπύλες μου. Το ίδιο κι ο σύζυγος και τα παιδιά μου».

Μέχρι στιγμής, δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει το σώμα που είχε πριν την εγκυμοσύνη και καταλήγει λέγοντας: «Μέχρι σήμερα τα χέρια, οι ώμοι, το στήθος και οι γοφοί μου είναι πιο γεμάτα. Έχω πλέον κοιλίτσα αλλά δεν βιάζομαι να την ξεφορτωθώ. Όταν είμαι έτοιμη να αποκτήσω κοιλιακούς, θα βάλω τα δυνατά μου για να το καταφέρω. Αλλά προς το παρόν νιώθω πως η κοιλιά μου κι εγώ είμαστε προορισμένοι να είμαστε μαζί».

Διαβάστε επίσης:

Beyoncé και Jay-Z ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ…«Everything is Love»