Στη συνέντευξη της Αθηνάς Οικονομάκου που κυκλοφόρησε την Κυριακή, η όμορφη ηθοποιός μιλάει για τον τοκετό, αλλά και τη στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά τον Μάξιμο στα χέρια της.

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε για πρώτη φορά μανούλα τον Μάρτιο κι από τότε η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, η ίδια μίλησε για τον τοκετό αλλά και τη στιγμή που κράτησε στα χέρια τον γιο της.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός μιλώντας για τον τοκετό ανέφερε ότι ήταν φυσιολογικός, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν απόλυτα ευνοϊκές:

Είχα ένα φυσιολογικό τοκετό, έκανα επτά ώρες να γεννήσω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν δύσκολος ή επικίνδυνος από ιατρικής άποψης. Ωστόσο, επειδή οι “συνθήκες” δεν ήταν απόλυτα ευνοϊκές, προτίμησα να αντέξω τις οδύνες χωρίς μεγάλη δόση επισκληριδίου, ώστε να ολοκληρωθεί σχετικά άμεσα ο τοκετός

Η ίδια μάλιστα πρόσθεσε ότι: «Η δυσκολία λοιπόν ήταν στο να πάρω την απόφαση να γεννήσω φυσιολογικά και να μην πω “δεν αντέχω άλλο, πάμε με καισαρική”, ως είθισται».

Μιλώντας για τη στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά τον Μάξιμο, η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε ότι: «Τα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή είναι ανάμεικτα. Όταν έχεις πονέσει πολύ, όταν έχεις υπερπροσπαθήσει και έχεις ξεπεράσει τα όριά σου σε επίπεδο αντοχής, έρχεται το συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας –ότι τα κατάφερες– αλλά ταυτόχρονα και του απόλυτου πανικού. Έχεις στην αγκαλιά σου ένα πλασματάκι που κλαίει ασταμάτητα και δεν ξέρεις τι να κάνεις, πώς να το πιάσεις. Επομένως, είναι ένας κλαυσίγελος όπου δεν γνωρίζεις τι σου συμβαίνει ακριβώς».

Η Αθηνά Οικονομάκου παραδέχτηκε μάλιστα ότι δεν ένιωσε αμέσως τη γαλήνη και ότι η σύνδεση με το μωρό έρχεται σταδιακά:

Είναι και οι ορμόνες, που νομίζω πως εκείνη την ώρα κάνουν πάρτι, οπότε είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Δεν μπορώ να σου πω ότι έζησα την απόλυτη συγκίνηση ή αυτό που λένε, ότι μόλις πάρεις το παιδί στην αγκαλιά σου, νιώθεις πως έγινες μανούλα και κλαις. Εμένα με έπιασε κλάμα από την υπερένταση και την ανακούφιση ότι τα κατάφερα και πήγαν όλα καλά. Από εκεί και πέρα η σύνδεση με το μωρό έρχεται σταδιακά. Τουλάχιστον σε μένα έτσι προέκυψε. Δεν ένιωσα αμέσως αυτή τη γαλήνη και την ηρεμία τού “έχω το παιδάκι μου στην αγκαλιά μου”

Διαβάστε ακόμη:

Το γαμήλιο πάρτι της Αθηνάς Οικονομάκου τα είχε όλα! (Photos & Videos)