Η Αθερίδου μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της με την πιο γλυκιά φώτο!

LIKE US ON FACEBOOK

Η Φωτεινή Αθερίδου διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ αφού θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα! Η Αθερίδου στο Instagram μας δείχνει την κοιλίτσα της!

Η Αθερίδου στο Instagram φροντίζει να ενημερώνει τους followers του με ένα ιδιαίτερο τρόπο και η ευτυχία της που σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά το μωράκι της, απλά δεν περιγράφεται. Μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα έχουν ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση!

Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα απολαμβάνει την κάθε ημέρα που περνά και είναι έγκυος, όπως βλέπουμε και από τα social media της ενώ έχει μια καλή εγκυμοσύνη.

Τώρα ποζάρει με φουσκωμένη την κοιλίτσα στο μπάνιο ενώ γράφει «Σούζη τρως. Και ψεύδεσαι και τρως!!!».

Αθερίδου στο Instagram

Η Φωτεινή Αθερίδου, όπως ανακοίνωσε η ίδια με μια πολύ γλυκιά φωτογραφία, περιμένει αγόρι. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα Insta Story στο οποίο έχει ζωγραφίσει μια έγκυο γυναίκα με ένα bubble που γράφει «It’s a boy», δηλαδή ότι είναι αγόρι!

Αθερίδου στο Instagram

Φυσικά, την είχε προλάβει ο πατέρας της, ο Θοδωρής Αθερίδης που είχε αποκαλύψει πως το μωράκι είναι πιθανότατα αγόρι κι ανυπομονεί να γίνει παππούς!

Όπως είχε πει χαρακτηριστικά:

Με το καλό, πρώτα ο θεούλης. Δεν είναι επιφύλαξη είναι να μην τα πειράζουμε τα πράγματα. Είμαστε μια χαρά. Παίζω τον καλύτερο ρόλο της ζωής μου με την κόρη μου και τώρα ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε και την συνέχεια ως παππούς. Γνωρίζουμε κατά πάσα πιθανότητα ότι έχουμε αγοράκι

Εμείς της ευχόμαστε με το καλό και με έναν… πόνο!

Διαβάστε επίσης:

Η Φωτεινή Αθερίδου ποζάρει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της! (Photo)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved