Η αστυνομία ψάχνει την Αννίτα Πάνια! Τι συνέβη;

LIKE US ON FACEBOOK

Ένταλμα σύλληψης εκκρεμεί σε βάρος της Αννίτας Πάνια, με τις αστυνομικές αρχές να την αναζητούν! Τι ακριβώς έχει συμβεί;

Η αστυνομία ψάχνει την Αννίτα Πάνια καθώς υπάλληλος του σταθμού Epsilon υπέβαλε μήνυση εναντίον της παρουσιάστριας στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, για απειλή κι εξύβριση.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, το απόγευμα της Κυριακής ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. πήγε στο στούντιο όπου γυρίζεται το «ANNITA Airlines», όμως, η ίδια δεν ήταν εκεί, καθώς είχε αποχωρήσει νωρίτερα, επικαλούμενη έντονη αδιαθεσία του πατέρα της.

Η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε ποτέ, αν και δύο αστυνομικοί την περίμεναν έξω απ’ το κανάλι.

Σημειώνεται πως η εκπομπή δεν προβλήθηκε την Κυριακή και τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η φήμη ότι συνελήφθη η Αννίτα Πάνια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτόφωτο λήγει το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε πως δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που η Πάνια έχει μπλεξίματα με την αστυνομία, αφού το 2008, η ίδια με τον τότε σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα, είχαν έναν έντονο καυγά με την αστυνομία.

Το ζευγάρι δεν είχε σταματήσει σε σήμα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να τους καταδιώξουν και να δημιουργηθεί ένα θερμό επεισόδιο με τους αστυνομικούς, κάτι το οποίο τους οδήγησε στο αυτόφωρο.

Και οι δύο πλευρές είχαν καταθέσει τότε αγωγές, με τους αστυνομικούς να υποστηρίζουν πως το ζευγάρι τους εξύβρισε, ενώ ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια δήλωναν πως οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους τρομοκρατήσουν.

Τελικά, η εκδίκαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε μετά από 11 χρόνια, με τους δικαστές να δικαιώνουν τις αστυνομικές αρχές, ενώ σύμφωνα με την απόφαση «δικαιούνται καθένας των τριών πρώτων εναγόντων το ποσό των 20.000 ευρώ και ο τέταρτος το ποσό των 10.000». Το ζευγάρι πρέπει να πληρώσει και τη δικαστική δαπάνη που αγγίζει τα 5.000 ευρώ.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved