Η Άσλεϊ Γκράχαμ κάνει το καλύτερο δώρο επετείου στον σύζυγό της

LIKE US ON FACEBOOK

 Ένα από τα ωραιότερα δώρα επετείου έκανε η Άσλεϊ Γκράχαμ στο σύζυγό της, με τον οποίο σήμερα, Τρίτη, έκλεισε εννέα χρόνια γάμου. Η εγκυμοσύνη της Άσλεϊ Γκράχαμ ήταν το πανέμορφο δώρο, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε η ίδια, μέσω ενός βίντεο στο Instagram, στο οποίο είναι μαζί με τον άνδρα της και ανακοινώνουν το χαρμόσυνο συμβάν.

Αποτελεί το πιο γνωστό plus size μοντέλο, δεν την έχει απασχολήσει ποτέ η εικόνα του σώματος της και αυτό την κάνει γνωστή και «πρέσβειρα» του plus size μόντελινγκ. Με λίγα λόγια έχει δώσει, άλλη διάσταση στη φράση «τα πάχη μου τα κάλλη μου».

Βέβαια, τώρα το γνωστό μοντέλο θα έχει, δικαιολογημένα, κάποια παραπάνω κιλά αφού για τους επόμενους μήνες θα κουβαλάει στην κοιλίτσα της το παιδάκι της.

Η εγκυμοσύνη της Άσλεϊ Γκράχαμ, όπως προαναφέραμε, γνωστοποιήθηκε από την ίδια, με ποστ, στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου απεικονίζεται μαζί με τον άνδρα της χαρούμενοι για την ένατη επέτειο τους, αλλά και για το γεγονός ότι μεγαλώνουν κατά ένα μέλος την οικογένειά τους.

Το βίντεο – η ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της Άσλεϊ Γκράχαμ:

Η λεζάντα με την οποία συνόδευε το βίντεο, στο οποίο γνωστοποιεί την εγκυμοσύνης γράφει «Πριν εννέα χρόνια, παντρεύτηκα την αγάπη της ζωής μου. Ήταν η καλύτερη στιγμή μαζί με το πιο αγαπημένο μου άτομο στον κόσμο. Σήμερα, νιώθουμε ευλογημένοι, τυχεροί και ενθουσιασμένοι, γιορτάζοντας τη διεύρυνση της οικογένειάς μας. Χαρούμενη επέτειο @mrjustinervin! Η ζωή γίνεται ακόμα καλύτερη».

View this post on Instagram

Nine years ago today, I married the love of my life. It has been the best journey with my favorite person in the world! Today, we are feeling so blessed, grateful and excited to celebrate with our GROWING FAMILY! Happy anniversary, @mrjustinervin ❤️ Life is about to get even better. 😘

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved