Η Ασημίνα βρέθηκε εκτός GNTM και το Twitter την τρολάρει!

LIKE US ON FACEBOOK

Το επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM ήταν… “παράδεισος” για ορισμένες. Αλλά σίγουρα όχι για την Ασημίνα που βρέθηκε εκτός GNTM και δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές. Εκτός GNTM η Ασημίνα και το Twitter πανηγυρίζει!

Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM είχε λίγο από όλα. Μια “μίνι” φωτογράφιση με τη Ζενεβιέβ στην οποία τα κορίτσια έπρεπε να βουτούν και να πιάνουν ένα μήλο με το στόμα:

Α. χωρίς να πνιγούν.

Β. να ποζάρουν σέξι με το μήλο στο στόμα χωρίς να συμβεί το… Α.

Νικήτριες της μίνι δοκιμασίας αναδείχθηκαν η Κάτια και η Κέισι, οι οποίες βγήκαν για κοκτέιλ με τον Δημήτρη Σκουλό και εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την έξοδο κάνοντας ερωτήσεις στον κριτή και φωτογράφο.

Στη συνέχεια, τα κορίτσια έπρεπε να φωτογραφηθούν σχεδόν ημίγυμνα με τον “Αδάμ”, ένα μοντέλο. Άλλες τα πήγαν καλύτερα, είχαν χημεία με το μοντέλο κι έβγαλαν ένα καλό αποτέλεσμα κι άλλες ούτε να τον ακουμπήσουν.

Τελικά, την καλύτερη φωτογραφία κέρδισε η Άννα που είχε και disadvantage ενώ από το παιχνίδι αποχώρησε η φίλη της και μέλος των F.F. Ασημίνα Χαρίτου.

Εκτός GNTM η Ασημίνα και η Κάτια με την οποία είχαν έρθει πιο κοντά στον διαγωνισμό έκλαιγε με λυγμούς…. Το Twitter από την άλλη το πανηγύρισε καθώς περίμενε αυτή τη στιγμή πώς και πώς.

Εκτός GNTM η Ασημίνα και το party ξεκίνησε…

Και μερικές κακίες ειπώθηκαν…

Πόση αυτοπεποίθηση; Νόμιζε ότι κινδυνεύει η Χαρά, και η Άννα Μαρία… και, και, και…. Αλλά για την ίδια… ούτε που της πέρασε απ’ το μυαλό!

Χθες στο Twitter όλοι ξενύχτησαν γράφοντας για την Ασημίνα… Σήμερα πώς ξυπνήσατε;;;

Γιατί ήταν ψυχρός εκτελεστής. Εφτάψυχη ήταν. Ήταν… γιατί τώρα πάει, πάει, πάει…

Επιστροφές… καταστροφές!

Oups!

Διαλύονται οι F.F.;;; Μήπως έχουν διαλυθεί και δεν το ξέρουμε;;; Μήπως δεν υπήρχαν ποτέ;

Και δύο λόγια για το κλάμα της Κάτιας…

Αν περάσεις την πόρτα τελειώσαμε, αν περάσεις την πόρτα αντίο. Και την πέρασε. Δεν υπάρχει επιστροφή. Κοιμηθείτε ήσυχοι τα βράδια.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved