Η Ιωάννα Ασημακοπούλου στην Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα και κυρίως για το “Σόι” , μέσα από το οποίο την αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο!

Καλεσμένη ήταν η Ασημακοπούλου στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα”. Η ηθοποιός αγαπήθηκε πολύ μέσα απ’ τον ρόλο της Αντωνίας στο “Σόι σου” και ο κόσμος αυτό της το έδειξε με κάθε τρόπο.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός πολλές τηλεθεάτρις τις στέλνουν μηνύματα, ζητούν συμβουλές και δέχεται όλη αυτήν την αγάπη του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε η Ιωάννα Ασημακοπούλου λαμβάνει πολλά μηνύματα σε καθημερινή βάση από γυναίκες τηλεθεάτριες που έχουν ταυτιστεί με την πρωταγωνίστρια του σίριαλ και ζητούν τις συμβουλές της για το πώς να αντιμετωπίσουν τις αυταρχικές πεθερές τους!

Άλλωστε το ζήτημα της πεθεράς απασχολεί πολλές νύφες και αυτή η σχέση είναι λιγάκι περίεργη… για πολλούς και διάφορους λόγους!

«Μου ζητούν συμβουλές, λέγοντας μου το περνάω και εγώ αυτό, πες μου τι να κάνω. Ταυτίζονται πολύ σε αυτό αλλά και σε άλλες πλευρές της Αντωνίας. Έγινε χαμός με το επεισόδιο της εξωσωματικής – υιοθεσίας και όλο αυτό ήταν πολύ συγκινητικό», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Πώς θα αντιδρούσε, όμως, η ίδια αν είχε μια παρεμβατική πεθερά;

Θα αντιδρούσα πολύ διαφορετικά. Αν είχα πεθερά τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου νομίζω ότι θα ήμουν η πιο ευτυχισμένη νύφη, γιατί αγαπιόμαστε πολύ. Αν όμως είχα την Αλεξάνδρα (ο ρόλος της στο σόι σου), θα είχα πρόβλημα