Η απόλυτη ευκαιρία: Το ΙΚΕΑ σε πληρώνει για να πας στην Κοπεγχάγη!

LIKE US ON FACEBOOK

Σου αρέσουν τα ταξίδια; Ψάχνεις την ευτυχία; Τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις και τα δύο, γιατί το ΙΚΕΑ σε στέλνει σε μία από τις πιο ευτυχισμένες πόλεις του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα, σε στέλνει το ΙΚΕΑ στην Κοπεγχάγη και σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις μία υπέροχη πόλη.

Η δανέζικη πρωτεύουσα είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες χώρες του κόσμου, αλλά και τις πιο όμορφες, ενώ οι πολίτες της απολαμβάνουν υψηλό βιωτικό επίπεδο. Γιατί να χάσεις την ευκαιρία να πας;

Το IKEA κάνει έναν πολύ δυνατό διαγωνισμό και ψάχνει τον ιδανικό ταξιδιώτη που θα απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα «Πώς είναι να ζεις ανάμεσα στους πιο ευτυχισμένους κατοίκους του κόσμου;». Το IKEA Denmark A / S θα επιλέξει έναν υποψήφιο στα μέσα του Ιουλίου, προκειμένου να ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο στην Κοπεγχάγη. Θέλει, μάλιστα, να πληρώσει έναν άνθρωπο και να τον στείλει στην πρωτεύουσα της Δανίας για να διαπιστώσει από κοντά πώς είναι να ζεις σε μία από τις πιο ευτυχισμένες πόλεις του κόσμου.

Το ταξίδι αυτό θα διαρκέσει 2 εβδομάδες και θα γίνει τον Σεπτέμβριο.

Η αλυσίδα ΙΚΕΑ θα πληρώσει όλα τα έξοδα ταξιδιού, ενώ ο ταξιδιώτης θα μένει σε διαμέρισμα με έπιπλα IKEA και θα λαμβάνει μισθό Δανίας, χωρίς να αναφέρεται το ακριβές ποσό. Αν και ο διαγωνισμός δεν διευκρίνισε πόσος θα είναι ο μισθός, το ταξίδι αποτιμάται συνολικά στα 8.000 δολάρια, και το ποσό αυτό περιλαμβάνει τον μισθό, τα αεροπορικά εισιτήρια, την διαμονή, τα ασφαλιστικά και άλλα έξοδα, όπως λέει ένας εκπρόσωπος του ΙΚΕΑ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, ο ταξιδιώτης καλείται να πληρώσει τους δανέζικους φόρους. Ο νικητής πρέπει να έχει κλείσει το 18ο έτος ηλικίας, ενώ, επίσης, θα έχει δωρεάν ξεναγήσεις, δείπνα και δανέζικα κεφτεδάκια της αλυσίδας ΙΚΕΑ.

Στο τέλος, όμως, του ταξιδιού ο άνθρωπος αυτός καλείται να απαντήσει στο μεγάλο ερώτημα. “Από πού στο καλό πηγάζει η ευτυχία όσων ζουν στην Κοπεγχάγη;”

Ο διαγωνισμός λήγει την 1η Ιουλίου και αν ενδιαφέρεσαι κι εσύ να δεις πώς είναι να ζεις σε μία από τις πιο ευτυχισμένες πόλεις του κόσμου δήλωσε συμμετοχή στη φόρμα του ΙΚΕΑ.

Photo: pixabay.com
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved