Πρόκειται για ένα απ’ τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο Σάκης και η Κάτια είναι το τέλειο, λαμπερό δίδυμο που σε κάθε τους εμφάνιση μαγνητίζουν τα βλέμματα πάνω τους. Μαζί έχουν φτιάξει μια οικογένεια, η οποία ολοκληρώνει την ευτυχία τους.

Το εντυπωσιακό είναι, όμως, ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια σχέσης, οι δυο τους συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι και να κάνουν εξομολογήσεις ο ένας για τον άλλον! Η απόλυτα ρομαντική εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη ήρθε μέσα από συνέντευξη του τραγουδιστή στο περιοδικό People, όπου παραδέχεται πως ο έρωτας με την Κάτια Ζυγούλη ήρθε και τα ισοπέδωσε όλα!

«Η Κάτια ήταν ο έρωτας που ήρθε και τα ισοπέδωσε όλα. Ήταν ένας έρωτας ολοκληρωτικός. Και οι αλλαγές έγιναν μόνες τους», σημείωσε ο Ρουβάς και στη συνέχεια είπε τι είναι αυτό που του έλειπε:

Το ότι δεν είσαι ευτυχισμένος δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το τι σου λείπει. Δεν θέλω να το γενικεύσω, θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου. Πολλές φορές δεν νιώθεις ευτυχισμένος γιατί η σύμβαση στο μυαλό σου δεν σου επιτρέπει να είσαι. Συνήθως όλο αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα και έχει να κάνει με δικά μας βιώματα, με τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει.’Εχει να κάνει με το αν βαθιά μέσα μας πιστεύουμε ότι αξίζουμε να είμαστε ευτυχισμένοι ή όχι, αν πιστεύουμε ότι αξίζουμε να μας αγαπούν ή όχι

Ο τραγουδιστής θεωρεί πως η ευτυχία ξεκινά ουσιαστικά από μέσα μας και συμπληρώνει ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός βέβαια. Όμως, για τον ίδιο το σίγουρο πάντως είναι ότι το αν είναι κάποιος ευτυχισμένος δεν εξαρτάται από το αν είναι επιτυχημένος ή ευκατάστατος. «Είναι μια τελείως εσωτερική διαδικασία που δεν οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες».

Ο Σάκης Ρουβάς στη συνέντευξή του σημειώνει πως για εκείνον το πιο σημαντικό είναι να γνωρίσεις και να αποδεχτείς αυτό που είσαι κι αυτό είναι κάτι το οποίο έχει ξεκινήσει να κάνει και ο ίδιος:

Γιατί, αν δεν σε γνωρίσεις, πώς θα σε αποδεχτείς; Για να σε αποδεχτείς, πρέπει να συγχωρήσεις αυτά που θεωρούσες λάθος. Είναι μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία, που δεν έχω ολοκληρώσει και που πιστεύω πως ουσιαστικά δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Χαίρομαι πολύ που μπήκα σε αυτή γιατί η συνειδητοποίηση του εαυτού μας -το να ξεκινάς να αναζητάς το ποιος είσαι πραγματικά- είναι το ήμισυ του παντός. Είναι μεγάλο το μυστήριο της ζωής για να πούμε ότι το έχουμε λύσει

Δες κι αυτό:

Η ανάρτηση του Ρουβά για την επέτειο με την Ζυγούλη «στάζει μέλι»! (Photos)