Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτός από ένας πολύ καλός τενίστας που έχει αναγνωριστεί πλέον και διεθνώς, αλλά είναι κι ένας όμορφος άνδρας. Είναι σε σχέση ή μόνος του; Η αποκάλυψη του Τσιτσιπά για την προσωπική του ζωή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μόνος ή ελεύθερος κορίτσια; Και πού μπορείτε να τον βρείτε ώστε να τον προσεγγίσετε αφού είναι παντού και πουθενά; Η αποκάλυψη του Τσιτσιπά για την προσωπική του ζωή.

Σπάνια μιλάει για τα προσωπικά του αλλά απάντησε σε σχετική ερώτηση του Αντώνη Σρόιτερ καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτοψία”. Τι είπε ο Στέφανος Τσιτσπάς για τις σχέσεις του;

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος είναι ελεύθερος καθώς ο χρόνος του είναι πολύ περιορισμένος για έρωτες. «Δεν υπάρχει χρόνος. Είμαι τόσο απασχολημένος που είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα αυτή αλλά όχι τώρα», είπε ο 20χρονος τενίστας.

Κι αν θέλει μια κοπέλα να τον προσεγγίσει πού μπορεί να τον βρει; Πώς μπορεί να γίνει η επαφή; Μέσω μηνύματος στο Instagram, όπως είπε και ο ίδιος, άλλωστε είναι δύσκολο να γνωρίζεις που βρίσκεται, σε ποια χώρα ή ήπειρο μπορείς να τον βρεις, αφού ταξιδεύει συνέχεια.

Και τι ψάχνει ο Τσιτσιπάς από μια κοπέλα; «Η ιδανική πρέπει να έχει καλό χαρακτήρα», είπε ο τενίστας… Επομένως, κορίτσια τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και πού να τον βρείτε.

Μπορεί να φαίνεται πως έχει κλείσει την πόρτα στον έρωτα αλλά αν βρεθεί η κατάλληλη Στέφανε; Εμείς έχουμε μια στο μυαλό μας…

Διαβάστε επίσης:

Μπήκαμε στο inbox του Τσιτσιπά και αυτά είναι τα πιο καμένα μηνύματα που του στέλνουν!