Η αποκάλυψη του Λιάγκα για την πρόταση απ’ τον ΑΝΤ1 και γιατί επέλεξε τον ΣΚΑΪ

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα απ’ τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, παρουσιάζοντας -όπως έχει γίνει γνωστό τουλάχιστον μέχρι στιγμής- δύο εκπομπές: Το “Μεσημέρι”, το trailer του οποίου έγινε viral και το Guess My Age. Η νέα συνέντευξη του Λιάγκα στο περιοδικό People για την τηλεοπτική του επιστροφή και την απόφαση ν’ αποχωρήσει απ’ τον ΑΝΤ1, περιέχει αποκαλύψεις για τις προτάσεις που του έγιναν.

Ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε πως δεν του έλειψε η τηλεόραση, αλλά του έλειψε να δουλεύει πάνω σ’ ένα πρότζεκτ, καθώς, όπως εξήγησε, δεν παρουσιάζει απλώς εκπομπές, αλλά τις στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στη δημιουργική ομάδα ενός πρότζεκτ.

Ο ίδιος, παράλληλα, αναφέρθηκε στην αποχώρησή του απ’ τον ΑΝΤ1, λέγοντας πως ο τηλεοπτικός σταθμός του έκανε πρόταση να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ενώ αποκάλυψε πως δέχθηκε προτάσεις απ’ όλα τα ιδιωτικά κανάλια για διαφορετικά πρότζεκτς και ζώνες, αλλά τελικά τον κέρδισε ο ΣΚΑΪ.

Πώς κατάφερε ο ΣΚΑΪ να ξεχωρίσει ανάμεσα στις υπόλοιπες προτάσεις που του έγιναν; Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας, είναι πολύ χαρούμενος για την επιλογή του διότι φαίνεται πως ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός επενδύει στο ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με πολύ σημαντικές σειρές και εκπομπές, αλλά και με δυνατές υπογραφές ηθοποιών, δημιουργών και παρουσιαστών.

Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτής της ανανέωσης του ΣΚΑΪ

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα απ’ την συνέντευξη του Λιάγκα:

  1. Σου έλειψε η τηλεόραση και αυτού του είδους η επαφή με τον κόσμο;
  2. Δεν μου έλειψε καθόλου η τηλεόραση. Ούτως ή άλλως, γνωρίζω πως κάποια στιγμή δεν θα βρίσκομαι μπροστά από τις κάμερες. Δεν έχω τη ματαιοδοξία ότι πρέπει να βρίσκομαι απαραίτητα στο γυαλί. Αυτό που μου έλειψε είναι η δημιουργία που σου προσφέρει η εργασία. Είμαι δημοσιογράφος -έχω στήσει έντυπα, εφημερίδες- και όχι ένας απλός παρουσιαστής. Στηρίζω τις εκπομπές που παρουσιάζω και συμμετέχω ενεργά στη δημιουργική ομάδα ενός πρότζεκτ. Αυτό μου έλειψε, και μάλιστα πολύ.
  3. Υποθέτω ότι το διάστημα που ήσουν εκτός είχες πολλές προτάσεις. Η τηλεοπτική σου επιστροφή αλλά και η επόμενη μέρα στον ΣΚΑΪ είναι στρατηγικά μελετημένη;
  4. Ειδικά μετά τα περασμένα Χριστούγεννα, είχα προτάσεις από όλα τα ιδιωτικά κανάλια για διάφορα πρότζεκτ, σε διάφορες ζώνες, από την πολύ πρωινή μέχρι τη late night ζώνη. Επίσης, δεν σου κρύβω πως είχα πρόταση και από τον ΑΝΤ1, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Η τελική μου, όμως, απόφαση να πάω στον ΣΚΑΙ με βρίσκει πολύ χαρούμενο, διότι φαίνεται πως ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός επενδύει στο ελληνικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με πολύ σημαντικές σειρές και εκπομπές, αλλά και με δυνατές υπογραφές ηθοποιών, δημιουργών και παρουσιαστών. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέρος αυτής της ανανέωσης του ΣΚΑΪ.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved