Η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση έκανε μία συγκλονιστική εξομολόγηση την Παρασκευή 17 Μαΐου, που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον γιο της και μίλησε ανοιχτά για τις δύο αμβλώσεις που έκανε στα 20 της χρόνια και τον αλκοολισμό της. Τι αποκάλυψε πιο συγκεκριμένα η Σοφία Καρβέλα;

Ξύπνησα αυτό το πρωινό βλέποντας μια ανάρτηση μιας φίλης μου που μοιράστηκε την αλήθεια της και τώρα νιώθω υπόχρεη να κάνω και εγώ το ίδιο! Έκανα δύο αμβλώσεις. Πίσω στα 20 μου και στα βάθη του αλκοολισμού μου, έμεινα έγκυος δύο φορές από το ίδιο αγόρι. Ήταν κάποιος που αγάπησα. Το πρόβλημα ήταν πως δεν αγαπούσα καθόλου εμένα. Δεν μπορούσα να φροντίσω εμένα και φερόμουν άσχημα στο σώμα και το πνεύμα μου, εκδικούμενη εμένα.

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσω αυτές τις δύο εγκυμοσύνες σε εκείνη την περίοδο της ζωής μου ήταν το πιο βίαιο και σαδιστικό πράγμα που θα μπορούσε να κάνει κάποιος σε εμένα και εκείνα τα δύο μωρά. Το να μεγαλώνεις παιδιά δεν είναι εύκολη υπόθεση – Κατέληξα να έχω δύο υπέροχα αγόρια τη στιγμή που ήμουν έτοιμη να δώσω ανεξάντλητη αγάπη σε εκείνα και διαθέσιμη να δεχθώ αγάπη…

Το μήνυμα της Σοφίας Καρβέλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε σκοπό τη στήριξη της καμπάνιας ενάντια στην ποινικοποίηση των αμβλώσεων και την ανάδειξη των αντίστοιχων δικαιωμάτων κάθε γυναίκας. Στο τέλος του μηνύματός της παρέπεμψε κάθε γυναίκα να κάνει αυτό που είναι δίκαιο και καλό για εκείνη και το σώμα της.

Διάβασε ακόμα:

Στην Ελλάδα ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ | Η φωτογραφία με φόντο την Ακρόπολη